Home Stiri mondene Veste-surpriză din partea Pro TV-ului: Lora va fi inclusă în grila de programe și după revenirea Adelei Popescu

Veste-surpriză din partea Pro TV-ului: Lora va fi inclusă în grila de programe și după revenirea Adelei Popescu

de negriuelena

Adela Popescu se află în concediul de maternitate, iar în tot acest timp Lora este cea care îi ține locul în calitate de co-prezentatoare a emisiunii Vorbește lumea, alături de Gabriel Coveșeanu, conform libertatea.ro.

Se pare că producătorii Pro TV-ului sunt extrem de mulțumiți de felul în care se descurcă aceasta, întrucât au decis în mod oficial ca frumoasa cântăreață să facă parte în continuare din marea familie a acestui post TV, chiar și după ce se va întoarce Adela Popescu.

Deocamdată nu se cunosc detalii cu privire la emisiunea pe care o va modera Lora pe viitor, dar aceasta va fi inclusă, cu siguranță, în grila de programe din toamnă, fiind considerată profesionistă și în postura de prezentatoare, nu doar ca artistă.

Aceasta are o mulțime de fani și este apreciată de telespectatori, drept pentru care decizia producătorilor este una cum nu se poate mai bună, care le va aduce, fără îndoială, ratinguri mari.

Cu toate că a precizat că nu este adepta castingurilor , preferând să experimenteze direct situația dată, Lora consideră că la emisiunile viitoare este necesar să dea probe specifice.

„Eu n-am mai fost așa în rolul de prezentator, am mai încercat, dar nu se compară. Experiența de la «Vorbește lumea», în primul rând, este în direct, este în fiecare dimineață trezirea și trebuie să ai aceeași stare bună. N-am știut cât de greu poate fi!”, a spus Lora citată de Viva!

Lora nu este singura cântăreață cu o carieră și în televiziune. Din această categorie fac parte și Andreea Bănică, cea care i-a ținut locul Ilincăi Vandici în cadrul emisiunii Bravo, ai stil!,pe vremea când și aceasta se afla în concediul de maternitate, precum și Corina Chiriac, ce moderează o emisiune difuzată în fiecare duminică la Național TV.

Sursa: stirimondene.fanatik.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies