Home Stiri mondene Vezi secretul Minodorei de a arata iar ca la 17 ani. “Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc”

Vezi secretul Minodorei de a arata iar ca la 17 ani. “Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc”

de Arseni Ana
Vezi secretul Minodorei de a arata iar ca la 17 ani Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc

Artista Minodora are 42 de ani si iata ca a reusit in sfarsit sa slabeasca si sa se mentina la o greutate optima pentru ea. Acesta arata aproape ca la 17 ani.

Minodora a recunoscut ca stilul de viata i-a afectat greutatea. Faptul ca manca haotic si mancaruri nesanatoase, i-a daunat.

”Mâncam prin benzinării, luam anticoncepționale, m-am îngrășat de la ele vreo 15 kg, plus vreo 20, de la mâncare. M-am complăcut ani de zile. Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc, am avut și 98 de kilograme, cel mai mult. Dar nu am fost niciodată vreo slăbuță, am fost un pic mai robustă”,  declara Minodora pentru Antena 1.

Vezi secretul Minodorei de a arata iar ca la 17 ani Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc

Cantareata a apelat la operatia de micsorare de stomac, insa tot dieta este cea care o ajuta sa se mentina.

“Întotdeauna am fost capricioasă și am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame. Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 19.00 seara, iar la ora 20.00 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare”, a mai declarat Minodora.

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!