Home Stiri mondene Viața Ginei Pistol, dată complet peste cap: „Din păcate, nu mai am voie”

Viața Ginei Pistol, dată complet peste cap: „Din păcate, nu mai am voie”

de Clara

Gina Pistol va deveni mamă de fetiță anul viitor. Deoarece a intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, s-au produs destul de multe schimbări în ceea ce o privește, iar unele activități pe care le făcea până acum nu se mai regăsesc în rutina ei zilnică.

Zilele trecute, Gina s-a decis să profite de timpul liber pe care îl are și a stat de vorbă cu fanii. În timp ce se răsfăța cu o mască hidratantă, aceasta le-a întrebat pe urmăritoarele sale ce fac ele când sunt singure acasă. Răspunsurile nu au întârziat să apară, majoritatea femeilor spunând că se ocupă de curățenie.

Atunci, prezentatoarea de la Chefi la cuțite a recunoscut că și obișnuia să procedeze la fel, doar că acum, de când este însărcinată, nu mai poate face acest lucru.

„Ele fac curățenie, dragile de ele. Știu. Și eu fac la fel. E cel mai fain, când rămâi singur acasă, să faci curățenie. Doar că eu, acum, din păcate, nu mai pot să fac curățenie. Îmi este dor de aspirator, recunosc. Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colțurile casei. Exteriorul casei, pe coș, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie”, a fost răspunsul prezentatoarei Asia Express.

La finalul lunii septembrie, Gina Pistol și Smiley dădeau vestea cea mare. Prin intermediul rețelelor sociale, cei doi îndrăgostiți confirmau zvonurile, spunând că vor deveni părinții unei fetițe.

„Noi acum înseamnă TREI!
În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii trei ani și cum, din doi oameni care se iubesc, vom deveni trei! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!”, a fost mesajul Ginei Pistol…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies