Home Stiri mondene Viaţa lui Chef Sorin Bontea s-a schimbat complet! „Mi-ar fi părut rău dacă nu…”

Viaţa lui Chef Sorin Bontea s-a schimbat complet! „Mi-ar fi părut rău dacă nu…”

de Arseni Ana
Viata lui Chef Sorin Bontea s-a schimbat complet

Alegerea de a participa la emisiunea Asia Express i-a schimbat viața îndrăgitului bucătar Sorin Bontea. Acesta a vorbit în premieră despre toate peripețiile prin care a trecut, dar și despre modul în care a reușit să facă față greutăților, deoarece acestea nu au fost puține la număr.

Echipa care a reușit să câștige finala show-ului a fost formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor, aceștia numărându-se și printre concurenții cei mai îndrăgiți. Situațiile comice la care au fost expuși și modul în care au făcut față provocărilor le-au adus simpatie din partea telespectatorilor.

Sorin Bontea a făcut mai multe afirmații în legătură cu show-ul care i-a schimbat viața radical, spunând lucruri pe care nimeni nu le-a știut până atunci.

Cea mai grea parte a acestei aventuri a fost să găsească un loc de dormit și mâncare. Chiar dacă și-a depășit limitele, spunând că niciodată nu a crezut că va rezista mai mult de șase-șapte etape, i-a fost foarte greu să facă acest lucru.

Pentru Viva!, Sorin Bontea a povestit care a fost una dintre cele mai grele întâmplări cărora a trebui să le facă față, acela fiind și momentul în care a început să regrete participarea în emisiune: „Au fost însă și momente în care m-am întrebat, efectiv, ce caut eu acolo. Într-o noapte am dormit într-un fel de magazie care se afla chiar pe marginea străzii. Treceau mașini și camioane la vreo trei metri de patul nostru. Asta n-ar fi fost nimic, dar pe la unu noaptea a început să latre un câine… și nu s-a mai oprit. Am ieșit afară în creierii nopții, stăteam pe marginea drumului și mă gândeam: «Sorine, ce faci tu aici?! De ce ai venit?»!”.

În ciuda faptului că problemele au fost extrem de grele, iar micile sale afecțiuni i-au dat ceva bătăi de cap, Sorin Bontea a reușit să își depășească limitele și să facă față cu brio acestei experiențe. Acesta a afirmat și faptul că peisajele Asiei sunt minunate și că îți taie respirația, dar părerea de rău a survenit din cauza faptului că adrenalina și misiunile contracronometru nu i-au dat voie să le admire așa cum ar fi trebuit.

Întrebat dacă s-ar mai întoarce în Asia, câștigătorul Asia Express nu a infirmat acest lucru: „Ca turist, m-aș întoarce cu siguranță. Peisajele din Asia sunt incredibile, iar oamenii, cel puțin în zona în care am fost noi, sunt foarte mișto”, a declarat Sorin pentru aceeași sursă. Însă, în ceea ce privește retrăirea experienței, acesta a spus: „Ca și concurent în Asia Express… aici nu răspund încă. E prea recentă experiența. Cred că trebuie să mai treacă câteva luni. Pe de altă parte, pe măsură ce trece timpul și lucrurile se așază, realizez că a fost una dintre cele mai tari experiențe din viața mea și mi-ar fi părut rău dacă nu o trăiam”.

Când a venit vorba de colegul său de echipă, Răzvan Fodor, Bontea a spus că și-a găsit un prieten pe viață. În ciuda faptului că se știu de zece ani, având și un proiect împreună, cu ajutorul acestei competiții l-a descoperit altfel.

Abia acum, după ce filmările s-au încheiat de câteva luni și a văzut propriul său parcurs în emisiune, Sorin a spus că a dat uitării toate greutățile pe care le-a întâmpinat, deoarece unicitatea experienței a fost mult mai frumoasă și le-a oferit amintiri de colecție, emisiunea fiind aventura vieții lor…

În încheiere, pe un ton amuzant, îndrăgitul bucătar a spus că poate oferi sfaturi celor care vor să plece în Asia fără bani, chiar dacă vor dormi pe jos și vor cerși pentru mâncare.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies