Home Stiri mondene Viaţa Mirelei Vaida, dată complet peste cap din cauza agresoarei

Viaţa Mirelei Vaida, dată complet peste cap din cauza agresoarei

de Clara

Vineri, Mirela Vaida a fost atacată chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă. O femeie complet dezbrăcată a reuşit să intre în platoul emisiunii şi a aruncat cu o cărămidă înspre ea, vrând să o omoare.

Mirela Vaida a scăpat ca prin urechile acului, dar asta nu înseamnă cu nu a trecut prin momente cumplite. Din cauza şocului, viaţa ei a fost dată peste cap complet. Se pare că prezentatoarea a vrut să ia o pauză de la tot, să se deconecteze de la cele întâmplate, însă contractele semnate nu îi permit acest lucru.

„M-am gândit, inițial, să plec cel puțin o săptămână sau poate două într-o vacanță, dar, din păcate sau din fericire, weekendul acesta și weekendul viitor avem filmări pentru finala și semifinala de la «Te cunosc de undeva!» și nu puteam să renunț la două proiecte, încurcam două echipe și mi-am dat seama că pe mine, ca om, nu mă caracterizează fuga.

Îți mulțumesc, Vlad. El e omul care îmi aduce mie cana cu apă, care îmi aduce microfonul. El este Vlăduț și vreau să-i mulțumesc că e primul care a reușit să o oprească pe femeie”, a declarat Mirela Vaida în timpul emisiunii Acces Direct.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată fix când am intrat în platou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa încontinuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metrou. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune, mi-a zis că «După 16 ani, o să ies și o să te omor». M-am speriat, nu am știut ce să fac, a declarat aceasta, potrivit celor de la spynews.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies