Home Stiri mondene Vica Blochina, detalii controversate despre Victor Pițurcă: „16 ani am fost amanta lui”. În ce relație sunt acum

Vica Blochina, detalii controversate despre Victor Pițurcă: „16 ani am fost amanta lui”. În ce relație sunt acum

de negriuelena

Vica Blochina, în vârstă de 44 de ani, a decis să spună tot adevărul despre relația sa cu Victor Pițurcă.

De curând, a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre scandalul care a urmărit-o mulți ani la rând, întrucât Victor Pițurcă era însurat și avea o relație extraconjugală cu ea în urma căreia a rezultat și un băiat, Edan.

Vica Blochina a lăsat deoparte discreția cu privire la viața personală și a dat cărțile pe față.

Aceasta a recunoscut că a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă și a dezvăluit și motivul pentru care nu au ajuns, la un moment dat, să se căsătorească.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult.

A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani.

Nu știu dacă soția sa știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a spus Vica în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vica Blochina i-a permis fiului său și al lui Victor Pițurcă, Edan, să meargă în vacanță în Turcia cu fratele lui vitreg mai mare, Alexandru, și Cristina Ich, care este partenera de viață și mama copilului lui Alexandru.

Victor Pițurcă și fosta lui amantă nu își mai vorbesc, dar Vica recunoaște că acesta este un tată devotat și are o relație bună cu cei doi fii ai săi, cu toate că, inițial, Edan nu a vrut să îl cunoască…

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!