Home Stiri mondene Vica Blochina este disperată: „De două zile plâng încontinuu. Vă rog să…”

Vica Blochina este disperată: „De două zile plâng încontinuu. Vă rog să…”

de negriuelena

Vica Blochina este disperată deoarece nu își mai găsește animalul de companie. Vedeta și-a pierdut motanul și a făcut apel la fanii săi să o ajute să îl găsească.

Aceasta a scris un mesaj prin care îi roagă pe cei care o urmăresc să o ajute, cu atât mai mult cu cât oferă și recompensă celor care îl găsesc pe Thomas.

„De două zile plâng încontinuu. Nu știu ce să mai fac. L-am căutat peste tot. Am intrat și în apartamentele vecinilor, i-am contactat pe toți.

Parcă a intrat în pământ. Nimeni nu știe nimic. Nici pe camerele de supraveghere nu apare nimic. Nu pot să-mi dau seama.

Am luat toate variantele în calcul, dar el nu a sărit niciodată de la balcon, nu a ieșit din casă, nu știu cum a putut să dispară.

Vă rog din suflet să mă ajutați să-l găsesc că nu mai am liniște, nici eu, dar nici Edan”, a declarat plângând Vica Blochina pentru Libertatea.

Aceasta a realizat miercuri că motanul său, Thomas, nu se mai află în casă.

Vedeta a distribuit fotografii cu el peste tot prin cartier și pe conturile sale de socializare, în speranța că cineva l-a văzut prin zonă.

„Mi-am pierdut pisica, un suflet pe care îl iubesc foarte mult. A dispărut azi dimineață (n.r. miercuri) în zona Episcop Cherasie, Piața Coșbuc.

Vă rog mult să mă ajutați să o găsesc. Dacă ați văzut-o sau găsit vă rog mult să-mi scrieți.

Ofer recompensă”, este mesajul pe care l-a scris Vica Blochina pe contul său de Instagram…

Sursa: cancan.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies