Home Stiri mondene Vica Blochina o acuză pe Oana Roman de falsitate

Vica Blochina o acuză pe Oana Roman de falsitate

de Clara

Toată lumea știe că Oana Roman și Vica Blochina erau prietene extrem de bune. Prietenia celor două dura de foarte mulți ani și era un exemplu pentru multe persoane.

Oana și Vica plecau în vacanțe împreună, petreceau foarte mult timp una în compania celeilalte, ba chiar aveau colaborări și pe plan profesional. Cu toate acestea, se pare că cele două nu își mai vorbesc, iar primul pas a fost făcut chiar de către Vica Blochina, cea care a făcut câteva afirmații în cadrul unei emisiuni televizate.

Invitată în cadrul emisiunii lu Teo Trandafir, Vica a spus despre Oana că nu mai este prietena ei, deoarece este o persoană falsă și acest lucru a contat în prietenia celor două.

„Cine crezi tu că este cea mai falsă persoană din showbiz?”, a fost întrebarea care i-a fost adresată acesteia. „Oana Roman. Mi-a fost prietenă, însă m-a dezamăgit. Şi-a cerut scuze, însă nimic nu mai poate fi ca înainte”, a răspuns Vica Blochina.

„Niciodată, dar niciodată nu îți bârfești public prietenii, orice s-ar întâmpla și oricât de supărat ai fi. Pentru că asta dă dovadă de lipsă de caracter și de lipsă de  educație și bune maniere și prietenie, în primul rând. Dacă ai o problemă cu un prieten, îl suni și-i spui ce ai de spus sau te întâlnești cu el și-i spui în față ce ai de spus. Nu public! Niciodată!

Eu n-am comentat public despre prietenii mei niciodată-n viața mea. Niciodată n-am spus cu sunt nu știu cum sau că m-au dezamăgit. NU am dat nume niciodată, pentru că nu se face chestia asta. Dacă ai tupeu și dacă ești prieten cu adevărat și dacă ești om și dacă ai caracter, vii și spui în față ce ai de spus”, a spus Oana Roman, extrem de deranjată de ceea ce Vica a declarat la adresa ei, conform cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies