Home Stiri mondene Victor Slav a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu?

Victor Slav a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu?

de Clara

Victor Slav a fost invitat într-o emisiune televizată în care a fost supus detectorului de minciuni. Așadar, acesta a recunoscut că a fost infidel în relații, chiar dacă s-a iubit și cu persoane publice din țara noastră.

„Da, am înșelat. Da, am fost și înșelat. Am 41 de ani și am făcut multe. Nu contează pe cine. Cu cine eram într-o relație. Pot să spun că am înșelat și vedete și persoane normale. Când nu mai mergea treaba, dar tot înșelat se pune. În mod normal, ar fi trebuit să pui punct și după aceea să faci. Au fost și relații în care nu am trădat. Am avut și partenere care nu m-au înșelat”, a spus acesta în cadrul emisiunii Oanei Radu.

„În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea. Dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat. Pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea. Nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică.

Deocamdată, stau liniștită! Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut”, a declarat Bianca Drăguşanu, conform cancan.ro, despre actuala parteneră a lui Victor Slav.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies