Home Stiri mondene Victor Slav are o nouă iubită! Cine este blonda sexy care l-a cucerit

Victor Slav are o nouă iubită! Cine este blonda sexy care l-a cucerit

de negriuelena

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Victor Slav, în vârstă de 39 de ani, a avut o viață amoroasă discretă.

În urma divorțului, acesta a fost cuplat cu bruneta Raluca Silea, dar relația lor a fost de scurtă durată și ținută departe de ochii curioșilor.

A trecut circa jumătate de an de când cei doi au pornit pe drumuri separate, iar între timp Victor Slav nu a mai fost văzut în spațiul public împreună cu o altă femeie.

De curând însă acesta a făcut o cucerire nouă, de data aceasta fiind vorba despre o blondă cu forme voluptuoase, tânăra prinzându-l în mreje pe Victor Slav.

Se pare că prezentatorului de la Kanal D i s-au aprins călcâiele după bomba sexy și este mai îndrăgostit ca oricând.

Frumoasa blondă pe care a pus ochii Victor Slav se numește Ela și lucrează ca hostess la o terasă situată pe malul Dâmboviței, mai exact în zona Unirii din București, potrivit Cancan.

Victor Slav a rămas în relații relativ bune cu Bianca Drăgușanu după ce au divorțat.

Cei doi au o fetiță, Sofia, pe care Victor Slav o vizitează când poate și se implică în creșterea ei. Micuța Sofia se află la bunica ei.

„Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des.

Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte.

La grădiniță va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați.

Acum Sofia este mică, dar vorbim, povestim…

Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil”, a declarat acum ceva timp Victor Slav…

Surse: cancan.ro, avantaje.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies