Home Stiri mondene Victor Slav, declaraţiile mult aşteptate: „Tată pentru a doua oară”

Victor Slav, declaraţiile mult aşteptate: „Tată pentru a doua oară”

de Clara

Victor Slav a stat de vorbă cu cei de la viva.ro despre actuala sa relaţie, dar şi despre posibilitatea de a ajunge din nou în faţa altarului.

„Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu putem ști ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta.

Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. Cum am spus și mai sus, nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată «niciodată».

Nu sunt gelos. Am ajuns la vârsta la care știu foarte clar cine sunt, ce vreau și gelozia nu își mai are locul. Asta nu înseamnă că nu îmi pasă de femeia de lângă mine. Nu poți lăsa lucrurile la voia întâmplării, este important ca femeia de lângă tine să vadă că te interesează, că ești implicat în relație.

Este o femeie care îmi oferă liniște, ceea ce îmi place cel mai mult la ea, mai ales în perioada asta grea pe care o traversăm cu toții.

Cred că, dincolo de atracția fizică, cele mai importante lucruri într-o relație sunt înțelegerea, sprijinul, empatia și am găsit toate aceste lucruri lângă ea. Nu pot nega faptul că este și o femeie frumoasă, atentă, care înțelege anumite lucruri despre viață.

Nu este geloasă nici ea. Nu cred că celebritățile de la «Bravo, ai stil!» sunt fascinate de prezența mea în emisiune. Este un show de televiziune, suntem cu toții la muncă, chiar dacă ne și distrăm. Însă toată această distracție se întâmplă exact în timpul emisiunii, pentru că, așa cum spuneam, fiind un reality, oamenii văd cam tot ce se întâmplă, inclusiv în culise, acolo unde sunt doar concurentele”, a spus Victor Slav în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies