Home Stiri mondene Victor Slav, prima reacție despre noua sa iubită: „Este o…”

Victor Slav, prima reacție despre noua sa iubită: „Este o…”

de negriuelena

Victor Slav a făcut primele declarații despre iubita sa cea nouă, pe nume Ela, pe care se pare că a prezentat-o deja părinților lui. Aceasta a lucrat ca hostess la o terasă de pe malul Dâmboviței.

Vedeta de la Kanal D a fost surprins zilele trecute în timp ce se afișa cu Ela pentru prima oară după ce au apărut zvonurile că are o iubită nouă.

Prezentatorul TV are numai cuvinte frumoase despre cea care l-a cucerit și susține că aceasta nu își dorește să devină persoană publică.

Victor Slav susține că relația lor este una extrem de serioasă și au planuri mari, dorind să se implice împreună și în afaceri.

„Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună.

Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște businessuri online. Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală”, a declarat Victor Slav.

Frumoasa blondină preferă să stea departe de camerele de filmat, iar Victor Slav îi respectă decizia.

„Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență…

Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență”, a declarat Victor Slav pentru Cancan.

Victor Slav a trecut printr-un divorț de Bianca Drăgușanu, cu care are o fetiță, Sofia, și continuă să se îngrijească de micuță, pe cât posibil.

„Fetița noastră este mică și nu avem mari discuții. Probabil că, pe viitor, vor fi, sunt normale și pentru un cuplu care este încă împreună, sunt firești părerile în contradictoriu.

Deocamdată, ne descurcăm foarte bine, am căzut de acord în tot ceea ce o privește pe Sofia.

Cred că se aplică vorba aceea: „Copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari.

Vom vedea pe măsură ce va crește Sofia, dar suntem pregătiți să facem tot ce este mai bun pentru ea”, a spus Victor Slav…

După divorțul de Bianca Drăgușanu, Victor Slav a mai avut o relație de câteva luni cu bruneta Raluca Silea, iar în prezent și-a găsit fericirea în brațele blondinei Ela.

Surse: wowbiz.ro, playtech.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies