Home Stiri mondene Victor Slav spune cum este fiica sa, Sofia

Victor Slav spune cum este fiica sa, Sofia

de Clara

Victor Slav a vorbit recent despre fetița sa, Sofia, pe care o are împreună cu Bianca Drăgușanu. Acesta are doar cuvinte de laudă la adresa ei și se declară foarte fascinat de ea.

„Fetița mea mă uimește de la o zi la alta, pentru că timpul trece foarte repede. Este un copil foarte prietenos, sociabil; de fiecare dată când ies cu ea, intră imediat în interacțiune cu un copil. Se duce foarte simplu și spune: «Eu sunt Sofia, pe tine cum te cheamă? Vrei să fim prieteni?». Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil. Absoarbe foarte repede orice informație, se transformă de la o zi la alta, întrezăresc deja o domnișoară cu o personalitate bine conturată.

Nu ma interesează ce anume moștenește, dacă moștenește. Important e că voi fi mereu alături de ea și o voi susține în tot ceea ce va dori să facă. Mă interesează să își găsească propriul drum, să își dezvolte propria personalitate”, a spus acesta pentru cei de la viva.ro.

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu a spus cum este Victor Slav ca tată, menționând că unele lucruri nu sunt deloc așa cum ar trebui să fie și multe ar putea fi îmbunătățite.

„Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia când vrea, mai rar, cu toate ca ar putea s-o ia mai des şi nu există tată perfect. Mama perfectă există, pentru că mama îi dă viată, se implică în creșterea copilului și mama este lângă copil când îi e rău, când nu doarme.

Tatăl nu e perfect, se putea mai bine de atât.(…) Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește. La cinci ani, se dă cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a spus Bianca despre Victor Slav, în emisiunea lui Mihai Ghiță, relatează spynews.ro

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies