Home Stiri mondene Victor Slav, ținta acuzațiilor Biancăi: „Efectiv, nu știe de ce să se mai ia de el”

Victor Slav, ținta acuzațiilor Biancăi: „Efectiv, nu știe de ce să se mai ia de el”

de Clara

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani și au devenit părinții Sofiei. După divorț, au rămas prieteni de dragul fetiței, dar se pare că unele aspecte o deranjează pe Bianca și nu ezită să i le reproșeze. Se pare că aspectul financiar este cea mai mare problemă din punctul de vedere al creatoarei de modă.

„Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin. Efectiv, nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru ca el nu are atâția bani.

Nu își permite hăinuțe de la branduri de lux însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale, într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat. Însă atât își permite. Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict. Ține legătura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacră, cu care are o relație foarte bună”, au spus surse apropiate acestora pentru playtech.ro.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo șase ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm. Unele povești de dragoste sunt scrise ca să fie închise. Am ajuns la concluzia că povestea noastră s-a terminat. Cel puțin pentru mine, el a mai luptat, a mai încercat”, a spus Bianca despre relația cu fostul prezentator, conform cancan.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies