Home Stiri mondene Video-ul in care Vulpita isi bate joc de Emily Burghelea: “sa vina EROINA mea”

Video-ul in care Vulpita isi bate joc de Emily Burghelea: “sa vina EROINA mea”

de Clair

Emily Burghelea a declarat ca Veronica Stegaru (Vulpita) a fost agresata fizic de Viorel, iar acest lucru i-a adus despartirea de “Acces Direct”

”Da, am bătut-o o singură dată pentru că nu m-a ascultat. A fost o ceartă, nu mai țin minte de la ce, și eu strigam la ea. Nu am zis nimic, dar apoi am înjurat-o, i-am luat telefonul din mână, l-am spart și apoi am luat-o de mână și am împins-o”, a povestit Viorel în luna ianuarie a acestui an, chiar în platou.

Video-ul in care Vulpita isi bate joc de Emily Burghelea

”De două ori m-a bătut. A doua oară cu fostul naș. A venit fostul naș peste mine, m-a dezbrăcat, un nasture, și eu aveam fetița mică. S-a dezbrăcat până la jumătate și eu numai un nasture. Soacra mea l-a invitat la noi acasă. Eu eram cu fata acasă. Soacra era la treabă, socru cu căruța plecat. Viorel, la muncă. I-am spus lui Viorel la telefon. El căuta să-l bată pe naș. (M-a bătut pentru că, n.r.) a zis că nu vreau să recunosc – că tu vrei să desparți familiile”, a povestit Vulpita.

Se pare ca Vulpita a fost pusa de conducere sa-si bata joc de Emily potrivit cancan.ro

„Eroina meaaa. Port ochelari de soare pentru că sunt bătută” spune Vulpița.

„De ce purtați ochelari, doamnă?” se aude vocea Doinei, reporterul de la Acces Direct, pe fundal, ca o ironie la tot ce se întâmplă.

„Pentru că sunt bătută”, continuă Vulpița.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies