Home Compatibilitate zodii Viețile lor se luminează! Se schimbă destine în această primăvară!

Viețile lor se luminează! Se schimbă destine în această primăvară!

de Arseni Ana
Vietile lor se lumineaza

Berbecii vor avea o lună importantă pe planul professional. Luna martie le aduce o creștere a responsabilităților, iar eforturile lor nu se vor lăsa mult timp așteptate. Ideal ar fi să nu uite că mai sunt și alte lucruri mai importante decât banii pe acest pământ și că ar fi indicat să nu facă cheltuieli neprevăzute. Le recomandăm să facă niște economii și să înceapă să își deschidă propria afacere.

Pentru Tauri luna lui Mărțișor va fi o provocare. Astrologii le sugerează să fie mai deschiși schimbărilor și mai flexibili în ceea ce privește provocările care îi pândesc la colț de stradă. Pe planul sentimental vor avea parte de o ascensiune, iar charisma lor îi va transforma în cuceritorii acestei luni.

Gemenii au parte de transformări radicale în anumite aspecte ale vieții lor. Este o perioadă favorabilă să semneze contracte noi sau pentru anumite investiții. Se recomandă să aibă grijă și să analizeze foarte bine contractele pe care le au de semnat. Partenerul le va reproșa că petrec prea puțin timp și va fi necesar să învețe că uneori timpul petrecut cu persoanele dragi e cel mai prețios.

Racii se vor împărți între dragoste și carieră în această lună. Urmează pentru ei o perioadă în care vor sta mai mereu pe drumuri, căci va trebui să își îndeplinească și sarcinile contractuale, dar să acorde atenție și partenerului de viață. Pe partea financiară vor fi nevoiți să facă investiții strategice dacă vor să se bucure de succes.

Leii muncesc din greu în această lună, iar acest lucru își va pune amprenta și în planul sentimental. Vor avea multe posibilități de avansare în carieră, iar responsabilitățile se vor dubla. Atenție, căci situația aceasta poate genera conflicte de ordin familial, întrucât comunicarea cu cei dragi va fi afectată de programul tău haotic! Încearcă să echilibrezi lucrurile și vei avea parte de mult confort fizic și psihic.

Fecioarele trec printr-o perioadă excelență pentru a învăța lucruri noi sau a-și descoperi pasiuni noi. În planul sentimental vor avea parte de multe relații pasagere. Atipic pentru ele, însă vor flirta foarte mult în această lună. Dacă vor să își găsească sufletul-pereche, va fi necesar să învețe să își exteriorizeze sentimentele.

Balanțele își vor îndrepta atenția către familie în această lună. Se gândesc deja la reamenajări ale locuinței și schimbarea mediului familial. Ele trebuie să fie mai deschise în relațiile sentimentale și să  învețe să distingă relația de dragoste de cea cu membrii familiei. Iubirea e diferită, iar ceilalți nu au posibilitatea să ceară mai mult decât le oferi tu.

Scorpionii sunt vedetele acestei luni. Au succes pe toate planurile însă trebuie să învețe să își păstreze calmul, căci astfel riscă să ia decizii pripite. Ar fi indicat să privească rațional, căci intuiția nu va fi de partea lor în această perioadă.

Săgetătorii trebuie să își stabilească cu grijă bugetul în această lună, căci pot interveni cheltuieli neprevăzute la orizont. Facturile pe care le-au tot amânat nu s-au achitat singure, iar economiile s-au epuizat de mult. Pe planul sentimental se prevede o aventură pe care ar trebui să o privească cu multă prudență.

Capricornii au muncit foarte mult lunile trecute, iar martie este pentru ei o perioadă de răsfăț. Au destui bani pentru a-și face toate poftele însă nu ar trebui să viseze cu ochii deschiși. Puțină prudență n-ar strica, ceea ce le și recomandăm.

Pentru Vărsători începe o perioadă plină de vești neașteptate. Se recomandă un echilibru emoțional, căci sunt foarte sensibili în această perioada. Magnetismul propriu îi va clasa în topul preferințelor persoanelor de sex opus în luna dedicată femeii…

Peștii traversează o perioadă de reflecție. Se vor gândi foarte mult la viitor în această lună și își vor face planuri pe termen lung. Când vine vorba de bani, în schimb, astrele le recomandă să aibă grijă cum îi gestionează și să se gândească de două ori înainte de a face o investiție.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..