Home Stiri mondene Vila lui Irinel Columbeanu a fost scoasă la vânzare

Vila lui Irinel Columbeanu a fost scoasă la vânzare

de Buinoschi Andreea

Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului după ce, o bună perioadă, a întors banii cu lopata. Vila fostului milionar este acum de vânzare, iar suma este una de-a dreptul fabuloasă.

Nimănui nu îi sunt străine momentele în care Irinel dădea mii de euro pe vacanțe sau pe tot felul de băuturi fine. În prezent, acesta stă cu chirie într-un apartament din București, iar toate bunurile sale au fost scoase la vânzare. Însă, cel mai de preț obiect este chiar vila sa, a cărei sumă este impresionantă.

Noul proprietar vinde vila cu suma de 3,9 milioane de euro. Viitorul cumpărător se va lăfăi în lux, „palatul” având 15 dormitoare, saună, piscină interioară, piscină exterioară, ponton, dar și o mulțime de obiecte de colecție. Începând cu anul 2012, vila nu îi mai aparține lui Irinel Columbeanu, în urma problemelor de ordin financiar pe care le-a avut.

Mai mult decât atât, cei care nu au posibilitatea de a scoate din buzunar atâtea milioane de euro pot închiria „palatul”, plătind lunar suma de 15.000 de euro.

„Da, vila de la Snagov se poate cumpăra sau închiria. Nu aş vrea să fie marketată drept «palatul de la Izvorani», mai ales că de opt ani nu se mai află în proprietatea lui Irinel Columbeanu. Imobilul arată foarte bine, este spațios şi se poate închiria pentru preţul de 15.000 de euro”, a declarat președintele agenției imobiliare, pentru click.ro.

În urmă cu 13 ani, averea lui Columbeanu se ridica la 150 de milioane de dolari, iar mașinile sale de lux atrăgeau toate privirile. Cu toate că acum este falit, Irinel este despărțit și de fiica sa. „Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală”, a declarat fostul milionar, pentru cei de la PRO TV, în urmă cu mai mulți ani…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies