Home Compatibilitate zodii Vine greul pentru 5 zodii în luna Octombrie: partea financiară a RACILOR este grav afectată

Vine greul pentru 5 zodii în luna Octombrie: partea financiară a RACILOR este grav afectată

de Clair
Vine greul pentru 5 zodii in luna Octombrie

Toamna se pare că s-a așternut încet, iar unele dintre semnele zodiacale dau dovadă de multă imaturitate, iar ca urmare, acestea vor avea doar de suferit! Chiar dacă au parte de ceva noroc în unele capitole ale vieții, prin activitățile pe care le săvârșesc vor atrage mult ghinion în viața lor!

LEII au avut parte de cele mai frumoase vacanțe, dar acum rutina bate din nou la ușă, iar partea financiară a RACILOR este grav afectată din cauza faptului că aceștia au făcut cele mai scumpe cadouri posibilei iubiri.

 1. RAC

Nativul din zodia RAC tocmai a realizat că dragostea nu ține de foame, iar acest lucru este demonstrat de cântar, care arată cu mai puține kilograme decât arăta în lunile anterioare. În frigider bate vântul, iar ca urmare a acestui fapt, RACUL trebuie să încerce să găsească un echilibru perfect între dragoste și locul de muncă. Deși RACUL merge pe principiul că „Banii nu aduc fericirea, dar îi întrețin”, ar trebui să revină cu picioarele pe pământ și să conștientizeze că, de vreme ce nu există bani, nu există nici modul de a întreține fericirea prin intermediul lor.

 1. FECIOARĂ

Semnul zodiacal, greu încercat în ultima vreme, se pare că dă semne de revenire la sfârșitul lunii. Dar, până atunci, nu reușește să schimbe ceva în viața sa, dar nici în ceea ce privește comportamentul față de cei dragi și, cel mai important, față de el însuși. A început să nu se mai pună pe primul loc, ba, mai mult, să se desconsidere. Dacă sunteți un nativ FECIOARĂ și treceți prin perioade mai grele, trebuie să aveți încrede, în primul rând, în dumneavoastră și în forțele proprii!

 1. CAPRICORN

Unul dintre cele mai pragmatice semne zodiacale, CAPRICORNUL, realizează faptul că nu poți să ai chiar tot ce îți dorești în viață. Nu trebuie să încercați să depuneți atât de mult efort, încât să vă puneți sănătatea în pericol. În cele din urmă, acest aspect este cel mai important pentru fiecare dintre noi.  Ar fi indicat să luați o pauză și să vă faceți curat în minte. De asemenea, câteva sesiuni de tratamente ar fi bine-venite în contextul în care starea dumneavoastră de sănătate v-ar putea afecta și starea de spirit.

 1. PEȘTI

Nativul PEȘTI va trebui să se învețe o perioadă cu viața în singurătate. Nu este cel mai rău lucru care vi se poate întâmpla, deoarece vă poate aduce beneficii foarte mari, precum faptul că vă veți cunoaște mai bine pe sine, veți realiza activități pe care nu le-ați făcut de mult timp și veți putea să acordați mai mult timp animalului dumneavoastră de companie, care se simte atât de singur și neiubit după ce ați uitat complet de el. Sunteți o persoană romantică, iar acest lucru va face și mai greu timpul petrecut de unul singur, deoarece nu veți avea cu cine să împărtășiți dragostea pe care o aveți.

 1. BALANȚĂ

Trecând printr-o puternică lună din punctul de vedere al stărilor de spirit, BALANȚA se va bucura de toată susținerea celor dragi. Deși pe parcursul acestei luni se va simți stresată și doborâtă de toate energiile negative, la finalul lunii va renaște din punct de vedere spiritual. Trebuie să fiți atente la oamenii care încearcă din răsputeri să vă coboare de pe locurile fruntașe ale comunității în care trăiți!

 1. SĂGETĂTOR

Se pare că partenerul dumneavoastră de viață nu a realizat până acum faptul că sunteți o persoană foarte posesivă. Trebuie să acordați mai multă răbdare și libertate omului pe care îl iubiți, deoarece acesta ar putea să își facă bagajele din viața dumneavoastră în momentul în care știe că nu se mai poate salva încrederea pe care trebuia să i-o acordați.

 1. VĂRSĂTOR

Dând dovadă de un echilibru karmic, această zodie știe cum să gestioneze situațiile de criză, însă are parte la mijlocul lunii de surprize, chiar din partea oamenilor în care a avut cea mai mare încredere. Trebuie să vă pregătiți sufletește și să dați dovadă de multă maturitate, pentru a ști cum să gestionați situația!

 1. TAUR

Pentru nativul din zodia TAUR, dragostea i-a bătut la ușă în această lună. Este un lucru benefic pentru dumneavoastră, pentru că ați avut parte de cele mai frumoase amintiri cu cel pe care îl iubiți. Ca și în orice relație, certurile apar, însă dumneavoastră sunteți foarte pesimist în această privință și nu realizați că în fiecare relație există lucruri negative și vă faceți mult prea multe griji care vă aduc un plus de stres.

 1. LEU

Deși LEII au parte de multe bârfe din partea celor din jur, aceștia nu se lasă doborâți cu una, cu două!  Sunt persoane foarte încrezătoare în forțele proprii, însă uneori abuzează de acest fapt. Aveți grijă în ceea ce privește viața de cuplu, deoarece partenerul dumneavoastră de viață s-ar putea să se simtă puțin îngrădit din punctul de vedere al libertății, dat fiind faptul că sunteți o persoană foarte posesivă. Cel mai important este să vă gândiți și la ceea ce simt oamenii de lângă dumneavoastră, nu doar la propria persoană și la lucrurile care doar dumneavoastră vă fac plăcere!

 1. BERBEC

Acest nativ de Foc are parte de o lună asemănătoare cu celelalte, însă ar trebui să acorde mai multă atenție oamenilor din jur. A ajuns să fie greu de suportat în rândul colegilor de la locul de muncă, din cauza faptului că a ajuns într-un punct foarte sus în ceea ce privește jobul. Ar trebui să acordați atenție prietenilor cu care nu ați mai ieșit de foarte mult timp și care au nevoie de sfaturile dumneavoastră, fiind o persoană de încredere și loială!

 1. GEMENI

GEMENII nu vor conștientiza niciodată faptul că trebuie să te bucuri la maximum de momentele frumoase. Acest nativ are parte de o lună destul de favorabilă, însă este cuprins uneori de o stare de melancolie care îl face foarte visător. Un lucru bun care s-a întâmplat cu această zodie este reprezentat de faptul că își revine foarte repede din starea de moleșeală pe care o are și revine la energia debordantă pe care o deține de obicei…

 1. SCORPION

Această zodie a trecut printr-un amalgam de stări și de emoții, însă apele se pare că se vor mai liniști pe finalul lunii. Trebuie să aveți încredere și să fiți optimist, pentru a aduce lucrurile pozitive în viața dumneavoastră, exact cum ați făcut și în restul lunilor!

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..