Home Stiri mondene Violeta, fiica Andreei Marin, a vorbit despre presiunile aduse de numele mamei sale

Violeta, fiica Andreei Marin, a vorbit despre presiunile aduse de numele mamei sale

de Clara

Violeta, fiica Andreei Marin, a vorbit despre presiunea pe care o resimte din cauza reputației pe care mama sa o are. Aceasta susține că, în unele momente, lucrurile stau diferit, dar se bucură de ceea ce mama sa a realizat.

„Merg la o școală privată, dar, uneori, numele mamei face o diferență între mine și alți copii, dar niciodată în sensul negativ. Mă respect pe mine și nu aș face lucruri care să îmi strice imaginea, nu doar pentru că mama este Andreea Marin.

Mama mi-a dat multe sfaturi, cel mai prețios sfat a fost să fiu eu însămi și niciodată să nu mă las influențată de alte persoane, sunt mai mult un lider decât un follower.

Sunt destul de apropiată de mama. Nu au fost multe probleme pe care să le discut, pentru că mă descurc singură, îmi place să văd cât de mult pot să duc singură, dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc mult pentru asta.

Sunt foarte mândră de mama. Prima dată când am văzut-o la televizor, m-a șocat foarte tare, nu știam sau nu eram conștientă de faima ei sau că este atât de cunoscută și am fost foarte mândră de faptul că este atât de populară și sunt foarte mândră de tot ce face.

Cred că pe la patru-cinci ani chiar am înțeles. Nu a spus niciodată că se definește prin jobul ei sau prin faptul că este populară, ci prin acțiunile ei”, a spus Violeta, conform viva.ro.

„Suntem prietene și mereu stăm la șuetă, ca fetele. E vârsta ei de care mă bucur cel mai mult, recunosc. Deja mă pot sfătui cu ea, dar, uneori, sunt întrebări la care eu nu am răspunsuri și ea le are. E cât mine de înaltă. Încă nu avem pretendenți, dar mă aștept, mă pregătesc…

Deocamdată, Violeta e destul de rușinoasă ca să primească sfaturi, dar cred că va veni vremea, cred eu, când vom ajunge și la acest subiect, deschis, nu trebuie să existe reticențe aici”, a spus și Andreea Marin, conform aceleiași surse.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies