Home Stiri mondene Viorel a vrut să o lovească pe Vulpița! Mirela Vaida a răbufnit și…

Viorel a vrut să o lovească pe Vulpița! Mirela Vaida a răbufnit și…

de negriuelena

Soții Viorel și Veronica Stegaru din Blăgești formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi, lumea fiind împărțită între cei care urmăresc cu sufletul la gură povestea lor la Acces Direct și cei care îi critică aspru.

Cei doi sunt protagoniștii unui nou scandal care s-a petrecut recent chiar în direct.

Veronica, zisă Vulpița, s-a bucurat de o transformare care a făcut-o să pară de nerecunoscut. Aceasta a apărut de curând  purtând o rochie rochie sexy lungă, crăpată pe un picior, a fost machiată și coafată de profesioniști, dar soțul ei nu a fost deloc impresionat de felul în care arăta.

Viorel a evitat să se uite la ea, fiind enervat de schimbarea uriașă pe care o suferise, imaginea ei îndepărtându-se foarte mult de cea pe care o avea când erau la Blăgești. Mai mult decât atât, acesta a trecut la amenințări față de soția lui.

Bărbatul i-a spus că îi smulge genele false care îi accentuau privirea și o făceau pătrunzătoare.

Acesta chiar a vrut să o lovească pe Vulpița, moment în care Mirela Vaida a răbufnit și l-a dat afară din platoul emisiunii.

„Viorel, ia ieși afară. Ieși acum afară, până număr la trei. Te rog să ieși acum afară! Să ne liniștim un pic”, a spus Mirela Vaida…

Viorel s-a conformat și a ieșit din platou, mergând în camera de protocol.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies