Home Stiri mondene Viorel este indragostit de Emily Burghelea? Mirela Vaida l-a pus la punct pe Viorel

Viorel este indragostit de Emily Burghelea? Mirela Vaida l-a pus la punct pe Viorel

de Clair
Emily Burghelea Viorel

Apar noi dovezi in scandalul dintre Emily Burghelea si “Acces Direct”. Sunt zvonuri ca Viorel ar fi indragostit de frumoasa blonda.

”Viorele, dacă e care pe care… Sunt foarte multe lucruri urâte pe care Radu nu le dezvăluie din felul în care te comporți acasă, cu Veronica” a spus Mirela Vaida.

”Radu, tu poți mai mult. Radu, ai onoare. Spune acum tot ce știi. Încă mai este timp. O să îți pară rău. Dacă nu spui acum adevărul, eu o să zic adevărul până la capăt. Radu, ai deminitate. Am demisionat? I-am chemat la o petrecere (pe Vulpița și Viorel, n.r.), cu ce am greșit? Nu îți scriu ție demisia. O să te duci în cap, nici în al 12-lea ceas nu vrei să recunoști. La revedere! Ți-am dat ultima șansă să spui adevărul”, i-a transmis Emily lui Radu.

Viorel este indragostit de Emily Burghelea

Luni Emily si-a dat demisa iar acest lucru a surprins-o pe Vaida:

„A fost scandal mare acolo, după ce Emily Burghelea și-a anunțat demisia la televizor. Și-a scos casca atunci când a vorbit și a dat cărțile pe față referitor la bătăile încasate de Vulpiță, îi era teamă că producătoarea ar putea să-i spună ceva nasol.

Când s-au oprit camerele și emisiunea s-a încheiat brusc, Mirela Vaida a bălăcărit-o pe Emily și i-a spus că nu trebuia să zică așa ceva pe post, iar în fața oamenilor spune că e sora ei și că îi poartă respect. Adevărul e undeva la mijloc. Da, Vulpița este bătută constant de Viorel, echipa emisiunii Acces Direct a vrut ca acest lucru să fie ținut ascuns, îi machiază vânătăile de fiecare dată, acum i-au luat ochii cu postul ăla de asistentă.

Emily trebuia să mintă tot timpul ca emisiunea să iasă ca la carte, să nu existe urme de suspiciune în rândul publicului. Ea nu cred că a avut intenții rele să îi cheme pe Viorel și Vulpița acasă. A vrut, probabil, doar să se distreze. Atitudinea Mirelei Vaida de după ce și-a anunțat ea demisia a fost una de toată jena, i-a spus cuvinte urâte în fața tuturor oamenilor din platou, au rămas muți cameramanii, a făcut-o cu ou și cu oțet că nu trebuia să spună nimic de bătăile Vulpiței”, au declarat surse pentru Cancan.

sursa

sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies