Home Stiri mondene Viorel Lis, dezvăluiri incredibile despre căsnicia cu Oana: „O greșeală mare…”

Viorel Lis, dezvăluiri incredibile despre căsnicia cu Oana: „O greșeală mare…”

de negriuelena

Oana și Viorel Lis sunt împreună de mai bine de două decenii, cu toate că au avut de înfruntat prejudecățile celor din jur, întrucât nimeni nu credea că vor rezista, având în vedere diferența de 35 de ani dintre ei.

După o pauză mediatică, Viorel Lis și soția sa au fost de curând invitați în platoul emisiunii Agenția VIP, unde fostul edil al Bucureștiului a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute despre căsnicia lor.

„Are trei facultăți, e foarte deșteaptă. Ea o să iasă la pensie studentă. Eu sunt încă tânăr, sunt puternic.

Eu o consiliez pe ea, eu sunt psihologul ei. Îi spun tot ce greșește, tot ce trebuie să facă”, a declarat Viorel Lis, conform Spynews.

Acesta a dezvăluit și în ce privință greșește soția sa.

„Cu mâncarea face o greșeală mare, în rest, nu. Se depune. La Oana se depune. Oana e o fată bună. Oana ascunde ciocolata prin casă”, a spus Viorel Lis la Agenția VIP.

Totodată, fostul edil al Capitalei a precizat și care este secretul căsniciei lor.

„Într-o căsătorie trebuie să lase și unul și altul mult, să nu conteze numai părerea unuia, să țină cont și de părerea celuilalt.

Uite așa am lăsat eu 20 de ani! Eu cred că eu las mai mult. Când ești mai tânăr, ești mai ambițios, nu îți place să te cerți…

Acum, la vârsta mea, ne înțelegem excelent. Oana s-a obișnuit după mine, duce viața unui pensionar”, a adăugat Viorel Lis.

Sursa: libertatea.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!