Home Stiri mondene Viorel Lis și-a făcut testamentul! Ce avere lasă în urmă fostul primar al Capitalei

Viorel Lis și-a făcut testamentul! Ce avere lasă în urmă fostul primar al Capitalei

de negriuelena

Viorel Lis, în vârstă de 75 de ani, a fost primarul general al Bucureștiului în perioada 1997-2000, dar nu a făcut multă avere, nu se poate lăuda că îl dau banii afară din casă.

În prezent acesta trăiește modest, pensia lui se ridică la 3.700 lei și are în posesie o moștenire de la țară.

Deși câtă vreme a fost în putere i-a plăcut să se distreze și să meargă cu soția sa cu 30 de ani mai tânără, Oana Lis, la diverse evenimente mondene, de la un timp participă rar la festivități.

Ba, mai mult decât atât, pe fondul problemelor de sănătate apărute în ultimul timp, fostul edil a considerat că este cazul să își facă testamentul.

„Sunt la o vârstă la care cred că nu prea îmi place nimic. Este o vârstă spre… final de viaţă. Mă bucură că trăiesc cu cineva.

Cea mai mare realizare este funcția de primar general al Capitalei, pe care nu credeam că voi reuşi vreodată să o obţin.

Tata era foarte fericit că a fost învățător. În plan personal, vreau să o fac fericită pe Oana (40 de ani) în continuare şi mi-aş dori să am o relaţie mai bună cu rudele, care aproape toate mă urăsc.

Când o fi să plec, o voi face cu inima împăcată. În viaţa mea nu am mințit, nu am furat, nu am înșelat. Nu am luat bani de la nimeni. Șpagă… nu ştiu ce ea aia.

Nu am condiționat pe nimeni niciodată şi asta mă face fericit. Dacă îi spun cuiva că eu trăiesc cu o pensie de 3.700 de lei pe lună, cu soţia împreună, cred că ar râde de mine.

Am avut un apartament pe care i l-am dat Oanei. Am o moştenire de la ţară! Asta e toată averea mea. Mulţi m-au controlat, mulţi m-au jignit…

Sunt şi oameni cu care mă întâlnesc pe stradă şi îmi pupă mâna. Foarte puţini m-au înjurat cât am fost primar şi după”, a declarat Viorel Lis la Antena Stars.

Sursa: click.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies