Home Stiri mondene Viorel o amenință pe Vulpița cu închisoarea. Declarațiile șocante

Viorel o amenință pe Vulpița cu închisoarea. Declarațiile șocante

de negriuelena

Soții Stegaru de la Acces Direct se află iarăși în conflict. Aceștia se acuză reciproc de lipsă de respect, iar Viorel a avut o ieșire nervoasă.

Cei doi se ceartă monstruos, iar Viorel a amenințat-o pe Veronica „Vulpița” cu închisoarea, chiar după ce au petrecut un weekend romantic la malul mării.

Viorel a declarat că deja ar fi luat legătura cu un avocat care să îl sfătuiască în legătură cu modul în care o poate băga pe Vulpița după gratii.

„O să vadă ea, garantat 100%, că o să se ducă. S-ar putea, cu legea, să facă și închisoare! Eu sunt sigur că o să facă 100%.

Eu am un avocat bun, la Bârlad, am un judecător bun, la Bârlad, cu care am vorbit, știu ce au de făcut! Și o să iasă…”, a declarat Viorel Stegaru în cadrul emisiunii Acces Direct.

Bărbatul și-a pierdut cumpătul și i-a aruncat soției sale hainele pe fereastra hotelului din București unde sunt cazați de către echipa de producție.

Viorel și-a justificat decizia spunând că Vulpița își bate joc de el și îl minte fără nerușinare. Acesta o acuză că s-a întâlnit cu mai mulți bărbați.

„Lasă că vede ea ce pățește de acum înainte! Să îmi dea și mie indicații unde a fost aseară, ce a făcut și…

Mă ia ca prostul… de prost! O să vadă ea ce o să pățească, de acum înainte. Eu nu îi mai zic nimic! Nu mai pot, mi-a ajuns cuțitul la os!

Și când dă Veronica telefon, spune că eu sunt vinovat, că eu fac scandal, dar ea face, când ajunge la apartament, nu eu!

Cum deschide ușa, începe să mă strâmbe. Dar eu am ajuns râsul ei? Am fost eu bun, cât am fost, dar nu mai!

Gata! S-a terminat cu bunătatea!”, a spus Viorel Stegaru la Acces Direct

Sursa: impact.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies