Home Stiri mondene Viorel Stegaru i-a atacat pe jurnaliști cu bâta. Iată imaginile!

Viorel Stegaru i-a atacat pe jurnaliști cu bâta. Iată imaginile!

de Buinoschi Andreea

Viorel Stegaru a făcut un scandal de zile mari în Blăgești. Soțul Vulpiței i-a atacat pe jurnaliști cu bâta, iar aceștia s-au simțit în pericol.

Vulpița și Viorel au plecat din București de doar câteva zile și s-au întors acasă, la fata lor. Deși jurnaliștii de la România TV nu s-au apropiat nici de ei și nici de casa lor, Viorel și tatăl său i-au atacat cu bâta. În timpul unei transmisiuni live,  cameramanul a fost lovit cu un par și doar poliția a putut opri acest incident. În prezent, Viorel și tatăl său sunt audiați, iar oamenii vor să vadă ce se va întâmpla cu cei doi.

Totul a început când Viorel și tatăl său au văzut că se filmează chiar în fața casei lor. Atunci, bărbații au început să arunce în cei de la România TV cu pietre și cu lemne și chiar s-au năpustit asupra celor doi jurnaliști. „Mi-am văzut viaţa pusă în pericol. E ciudat. Suntem pe domeniul public. Viorel şi familia sa se cred stăpâni pe ulițele din Blăgeşti. Nici nu ne-am apropiat de poarta lor”, a spus cameramanul după ce a fost lovit în cap.

În urmă cu mai mult timp, Mirela Vaida le-a luat apărarea Vulpiței și lui Viorel după ce oamenii au început să se revolte:

„Este incredibil cât de mediatizată și de hulită, dar și de urmărită este aceasta emisiune cu cele două personaje: Veronica, zisa Vulpița, și Viorel! Totul a pornit de la o alarmă falsă: un presupus viol dovedit a fi un «amantlâc în serie». Telenovela a început! Restul a venit de la sine! Nu am înțeles nici până azi de ce aceste personaje au electrizat publicul, de ce au devenit un «caz national» comentat de toată lumea! E clar că, dacă de mai bine de o lună, peste două milioane de telespectatori, uneori chiar trei milioane (?), privesc cu sufletul la gura aceasta poveste, ea va continua!”…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies