Home Stiri mondene Viorel Stegaru i-a atacat pe jurnaliști cu bâta. Iată imaginile!

Viorel Stegaru i-a atacat pe jurnaliști cu bâta. Iată imaginile!

de Buinoschi Andreea

Viorel Stegaru a făcut un scandal de zile mari în Blăgești. Soțul Vulpiței i-a atacat pe jurnaliști cu bâta, iar aceștia s-au simțit în pericol.

Vulpița și Viorel au plecat din București de doar câteva zile și s-au întors acasă, la fata lor. Deși jurnaliștii de la România TV nu s-au apropiat nici de ei, și nici de casa lor, Viorel și tatăl său i-au atacat cu bâta. În timpul unei transmisiuni live,  cameramanul a fost lovit cu un par și doar poliția a putut opri acest incident. În prezent, Viorel și tatăl său sunt audiați și oamenii vor să vadă ce se va întâmpla cu cei doi.

Totul a început când Viorel și tatăl său au văzut că se filmează chiar în fața casei lor. Atunci, bărbații au început să arunce în cei de la România TV cu pietre și cu lemne și chiar s-au năpustit asupra celor doi jurnaliști. „Mi-am văzut viaţa pusă în pericol. E ciudat. Suntem pe domeniul public. Viorel şi familia sa se cred stăpâni pe uliţele din Blăgeşti. Nici nu ne-am apropiat de poarta lor.”, a spus cameramanul, după ce a fost lovit în cap.

În urmă cu mai mult timp, Mirela Vaida le-a luat apărarea Vulpiței și lui Viorel, după ce oamenii au început să se revolte:

„Este incredibil cat de mediatizata si de hulita, dar si de urmarita, este aceasta emisiune cu cele 2 personaje: Veronica, zisa Vulpita, si Viorel! Totul a pornit de la o alarma falsa: un presupus viol dovedit a fi un “amantlac in serie” . Telenovela a inceput! Restul a venit de la sine!  Nu am inteles nici pana azi de ce aceste personaje au electrizat publicul, de ce au devenit un “caz national”, comentat de toata lumea! E clar ca, daca de mai bine de o luna, peste 2 milioane de telespectatori, uneori chiar 3 milioane ??, privesc cu sufletul la gura aceasta poveste, ea va continua!”.

Sursa

Sursa

 

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies