Home Stiri mondene Viorica de la Clejani, detalii noi despre cazul Margheritei! Dezvăluiri de ultim moment

Viorica de la Clejani, detalii noi despre cazul Margheritei! Dezvăluiri de ultim moment

de negriuelena

Viorica de la Clejani a făcut de curând dezvăluiri noi în cazul fiicei sale, Margherita, care în urmă cu circa două luni provocase un accident în București, fiind sub influența substanțelor interzise.

Interpreta de muzică lăutărească își susține în continuare fiica și spune despre ea că este șmecheră și ignoră părerile răutăcioșilor.

„E șmecheră fata mea. Marga este bine, la momentul ăsta. Ascultă, muncește. Marga este o fată frumoasă și înțeleaptă și cred că a înțeles.

Și, orice s-ar întâmpla, sunt copiii mei. Eu îi apăr până la cer și înapoi. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în țara asta.

I se poate întâmpla oricui, eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj, pentru că încă o dată vreau să cred că Dumnezeu mă iubește, pentru că Margherita nu știu dacă mai era bine în ziua de azi”, a declarat Viorica de la Clejani într-o emisiune de televiziune.

Aceasta a adăugat faptul că și ea și soțul ei, Ioniță, au încredere deplină în fiica lor și susțin că nu s-ar fi drogat.

„Eu le-am spus mereu copiilor mei să fie atenți cu cine umblă, unde se duc.

Trăim într-o lume mai ciudată, nu mai e ca pe vremea mea, nu era așa, acum ai Facebook, ai Instagram, ai Tik Tok…

Noi avem încredere în Margherita sută la sută, am stat foarte mult de vorbă pe această temă (n. r.: droguri) și ea a spus că ea nu a consumat nimic”, a mai declarat artista.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!