Home Stiri mondene Viorica de la Clejani, mesaj despre copiii ei. Declarații tulburătoare în urma accidentului Margheritei

Viorica de la Clejani, mesaj despre copiii ei. Declarații tulburătoare în urma accidentului Margheritei

de negriuelena

Viorica de la Clejani a transmis un mesaj amplu pe Instagram în legătură cu reacția pe care a avut-o în urma accidentului auto provocat de fiica sa, Margherita.

Margherita și-a tamponat mașina de un alt autoturism. Totul s-ar fi petrecut pe fondul pierderii controlului mașinii sale, din cauza faptului că se ruja în oglindă.

Accidentul s-a petrecut pe bulevardul Gheorghe Șincai din București, iar Margherita ar fi fost sub influența unor pastile necunoscute farmaciștilor.

În prima fază, Viorica de la Clejani a avut o reacție agresivă la vederea reporterilor, după care a ales să transmită în scris gândurile sale cu privire la ieșirea pe care a avut-o în public.

Aceasta dorește să fie înțeleasă în calitate de mamă, precizând că și-a apărat copiii.

„Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta.

Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii…Înseamnă că, dacă erați voi în situația mea, le-ați fi dat cu toporul în cap…

Eu îmi apăr copiii, indiferent de situație! Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine. Suntem oameni ca și voi.

A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă.

O să îi apăr și p să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă!

Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet. #fițimaibuni #fițioameni”, a transmis Viorica de la Clejani prin intermediul contului său de Instagram…

Sursa: playtech.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies