Home Stiri mondene Viorica de la Clejani, reacție dură pe Instagram

Viorica de la Clejani, reacție dură pe Instagram

de Clara

După ce rezultatele de la INML au arătat că Margherita a consumat substanțe interzise în ziua accidentului, familia acesteia a sărit în apărarea ei. Persoana care a fost cea mai vocală a fost nimeni alta decât mama sa, care a avut o reacție acidă pe Instagram.

Viorica de la Clejani, deși știa că fiica sa este vinovată, a refuzat să recunoască public acest lucru și a făcut tot posibilul pentru a o apăra. „Dacă ar exista un medicament pentru invidie și l-aș vinde într-o țară ca România, în doar câteva zile aș face câteva milioane de euro. Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemena boală, care echivalează cu nemiloasa boală: cancerul”, a fost mesajul postat pe Instagram de către interpretă.

Acesta nu este primul moment în care Viorica de la Clejani îi ia apărarea în mod public fiicei sale. În urmă cu câteva săptămâni, aceasta le-a cerut oamenilor să o lase în pace pe fiica sa, deoarece stresul la care este expusă îi poate pune în pericol sănătatea.

În timp ce un reporter al postului de televiziune Antena 3 transmitea în direct din fața casei Clejanilor, Viorica a aruncat înspre personalul trustului o sticlă de lapte și, mai apoi, i-a udat cu furtunul.

Și Ioniță de la Clejani a avut un cuvânt de spus în legătură cu acest subiect: „Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele. Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit. Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grija ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul. Dar, esențial rămâne faptul că a fost cooperantă cu autoritățile, nu a evitat să dea explicațiile necesare și utile anchetei. Știu că sunteți cu sufletul alături de noi și vă mulțumim infinit! Rămânem aceeași familie, cu toată inima alături de voi, după cum știm că și voi ne transmiteți toate gândurile voastre bune!”…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies