Home Stiri mondene Viorica de la Clejani, revoltată de femeile care o atacă pe internet: „Sunteți atât de bolnave psihic și obsedate…”

Viorica de la Clejani, revoltată de femeile care o atacă pe internet: „Sunteți atât de bolnave psihic și obsedate…”

de negriuelena

Viorica de la Clejani are o mulțime de fani, dar, de când și-a făcut schimbare de look prin intermediul unor operații estetice, primește tot mai multe critici. Diverse persoane o atacă în comentarii deoarece nu sunt de acord cu deciziile de a schimba felul în care arată.

Cântăreața nu a mai răbdat, ci a răbufnit pe pagina sa de Facebook, unde a postat un mesaj dur pentru toate femeile răutăcioase care o critică în mod constant. Aceasta a pus punctul pe „i” și și-a spus părerea cu privire la situația în care se află.

„Bună ziua! Eu, personal, Viorica din Clejani, o să fac un tablou special cu toate femeile astea urâte și frustrate care tot își dau ele cu părerea și spun că m-am «prostit» cu operații estetice.

Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că am o genă bună și sunt o femeie drăguță. Nu frumoasă. E mult spus. E normal că atunci când eu ies în lume, când urc pe scenă și sunt în lumina reflectoarelor, să arăt impecabil, că orice artist sau persoană publică. Voi vedeți-vă de oalele voastre și de cratițele voastre.

Sunteți atât de bolnave psihic și obsedate…voi sunteți cele care aveți nevoie de operații estetice. Cum vedeți pe una frumoasă, gata e operată. Și asta nu mi se întâmplă numai mie, ci mai multor femei din lumea showbizului.

Voi vedeți-vă de familiile voastre și de copiii voștri și de felul în care arătați voi și nu mai intrați cu bocancii în viața oamenilor fără să fiți bine informate.

Da, îmi doresc să mi fac operație de micșorare a stomacului și să-mi scot gușa, dar încă nu am apelat la niciuna dintre aceste intervenții. Cu timpul… poate cine știe. Oricum, o să-mi fac o clinică să operez toate urâtele?”, a scris Viorica din Clejani…

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies