Home Stiri mondene Viviana Sposub s-a infectat cu noul coronavirus

Viviana Sposub s-a infectat cu noul coronavirus

de Buinoschi Andreea

După ce George Burcea, iubitul său, s-a infectat cu noul coronavirus, Viviana a primit și ea rezultatul testului care, din păcate, a ieșit pozitiv. Astăzi, concurenta de la „Ferma” a făcut anunțul, specificând că rezultatul pozitiv al iubitului său a fost cel care a pus-o pe gânduri.

Ca și în caul actorului, Viviana a sunat toate persoanele cu care a intrat în contact și le-a anunțat, spunându-le că testul ei a ieșit pozitiv. De asemenea, vdedeta PRO TV s-a izolat la domiciuliu, declarând că, în acest moment, starea sa de sănătate este bună.

Mai mult decât atât, aceasta a mai mărturisit că mici simptome au apărut de câteva zile, dar nu se gândea că ar avea legătură cu noul coronavirus. Acum, Viviana este optimistă și așteaptă ca totul să revină la normal.

„Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan, ne simțim bine amândoi, iar, pentru următoarea perioadă, vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a mărturisit co-prezentatoarea, pentru cei de la PRO TV.

Ieri, George Burcea a declarat că are coronavirus, după ce a făcut 2 teste, pentru a fi sigur: „Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viață, cât se poate de rapid”.

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies