Home Stiri mondene Viviana Sposub și George Burcea, atingeri tandre în fața camerelor de filmat

Viviana Sposub și George Burcea, atingeri tandre în fața camerelor de filmat

de Buinoschi Andreea

De multe ori, Viviana Sposub și George Burcea au fost surprinși în momente mai tandre și se poate observa cu ochiul liber că între cei doi se înfiripă ceva. Deși unii concurenți au întâmpinat nenumărate probleme atunci când au trebuit să fie legați de mâini unii de alții, acest lucru nu a fost deloc greu pentru Viviana și George.

Aceștia se înțelegeau foarte bine și înainte de respectiva probă, dar, după aceea, cei doi s-au apropiat și mai mult. Co-prezentatoarea de la Vorbește Lumea și actorul s-au ținut de mână ore întregi și, când erau în bucătărie, George a luat-o în brațe pe Viviana, iar după aceea, fostul soț al Andreei Bălan i-a sărutat mâna. Aceasta chiar i-a făcut un masaj colegului său și au continuat să se țină de mână, chiar și după ce Mihaela Rădulescu a tăiat sfoara cu care erau legați.

Mai mult decât atât, deoarece amândoi s-au născut în Botoșani, George i-a propus Vivianei să o ducă acasă, la părinții săi. În ciuda faptului că, acum, apropierea dintre ei nu mai poate fi contestată și nici sentimentele care se înfiripă între ei nu mai pot fi ținute ascunse, amândoi declarau, în urmă cu ceva timp, că nu au venit la emisiune ca să se îndrăgostească.

„N-am venit aici să mă cuplez. Că dacă mă cuplez, îmi iau gândul de la premiu și de la ce am eu de făcut. Eu, de obicei, când mă îndrăgostesc, uit de tot și nu-mi mai pasă de nimic, deci nu am venit să mă îndrăgostesc aici că vreau să-mi iau apartament. Eu vreau să câștig și să-mi iau apartament. Deci la mine ori asta, ori o relație. Și prefer să-mi iau apartament decât să-mi găsesc un iubit”, a spus Viviana, după ce pozele în care se săruta cu George au fost făcute publice…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies