Home Stiri mondene Vladimir Drăghia, mesaj emoționant pentru soția sa

Vladimir Drăghia, mesaj emoționant pentru soția sa

de Buinoschi Andreea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vladimir Drăghia o iubește nebunește pe soția sa, Alice Cavaleru. În urmă cu ceva timp, acesta i-a făcut partenerei sale de viață o declarație de dragoste de-a dreptul emoționantă.

Vladimir a fost un adevărat cuceritor. Acesta era dorit de toate doamnele și domnișoarele, dar Alice este cea care i-a furat inima. De când relația dintre cei doi a devenit foarte serioasă, Vladimir este mult mai responsabil și, de asemenea, un soț și un tată exemplar.

În ciuda faptului că majoritatea persoanelor îl vedeau pe Drăghia fără inel pe deget și fără căruciorul de copii după el, se pare că Alice l-a făcut bărbat de casă și nu îi displace deloc această postură. Aceste lucruri nu sunt doar niște cuvinte rostite de oricine, ci îi aparțin chiar lui Vladimir Drăghia.

„Le voi arăta pozele astea nepoților și le voi povesti (pentru a mia oară) cât de îndrăgostit eram de Alice. Asta în timp ce se vor strâmba ca fraierii, pentru că o voi face ținând-o, în continuare, de mână”, este mesajul postat de Vladimir pe rețelele sale sociale.

Imediat cum au văzut acest mesaj, admiratoarele au început să viseze cu ochii deschiși la un bărbat care să le trateze și pe ele așa.

Mai mult decât atât, femeia visurilor sale i-a dăruit și o fetiță pe care o iubește nespus. În luna iulie a anului 2017, Alice Cavaleru a adus-o pe lumea pe micuța lor. Fetița lor s-a născut chiar cu o zi înainte de ziua de naștere a lui Alice și, conform tinerei mămici, este cel mai frumos cadou pe care îl putea primi vreodată…

Sursa

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies