Home Stiri mondene Vlăduța Lupău, anunț important, la nici o lună de când a născut: „Abia aștept!”

Vlăduța Lupău, anunț important, la nici o lună de când a născut: „Abia aștept!”

de Clara
  • Vlăduța Lupău a născut în urmă cu aproximativ o lună.
  • În timp ce se pregătea să plece spre București, Vlăduța Lupău le-a spus fanilor unde merge și ce urmează să facă în perioada următoare.
  • Aceasta este mai fericită ca niciodată de când a devenit mamă. 

Vlăduța Lupău a născut în urmă cu aproximativ o lună și, acum, un alt mare eveniment urmează să aibă loc în viața ei. Mai exact, artista pune la punct detaliile botezului.

În timp ce se pregătea să plece spre București, Vlăduța Lupău le-a spus fanilor unde merge și ce urmează să facă în perioada următoare.

Vlăduța Lupău așteaptă momentul cu sufletul la gură

Vlăduța Lupău este mai fericită ca niciodată de când a devenit mamă. Aceasta mai împărtășește cu fanii ei, atunci când are timp, informații despre Iair și, de data aceasta, a făcut scurte declarații despre botez.

„Merg la București. Astăzi mă ocup de rochii. De ce rochii? De rochiile de botez. Oficial încep pregătirile pentru botez.

Aș vrea să vă arăt rochiile pe care o să le am la botez, că o să fie nu doar una, însă, dacă vi le arăt, nu o să mai fie surpriză. Dar o să fie wow! Abia aștept!”, a spus Vlăduța Lupău.

Îniante de a naște, Vlăduța se gândea dacă ar fi bine să facă și nunta în același timp, dar, în cele din urmă, ea și soțul ei au decis ca cele două evenimente să fie separate. Așadar, în aceste momente, toată atenția este îndreptată asupra botezului.

Casa artistei este aproape gata

Anul 2022 este unul extrem de plin pentru aceasta. Are multe concerte, diferite contracte de imagine, a devenit mamă și își face casa visurilor sale.

Pe contul său de Instagram, Vlăduța Lupău le-a spus fanilor că pregătirile la noua locuință sunt în toi, dar și că, deși și-ar fi dorit să se mute înainte de nașterea lui Iair, acest lucru nu a fost posibil.

Cu toate acestea, logodnica lui Adi Rus își face timp pentru tot și face vizite dese la noua locuință, pentru a se asigura că totul merge ca pe roate.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies