Home Stiri mondene Vlăduța Lupău își botează astăzi fiul, pe micuțul Iair

Vlăduța Lupău își botează astăzi fiul, pe micuțul Iair

de Clara

 

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii, deoarece, astăzi, 27 septembrie, are loc botezul lui Iair. Aceasta a început pregătirile încă de acum câteva săptămâni, iar seara se va încheia cu o mare petrecere.

Pentru unele persoane poate pare ciudat ca botezul să aibă loc într-o zi de marți, dar aceasta era singura modalitate prin care toți invitații să poată ajunge.

Vlăduța Lupău își va boteza fiul astăzi

Evenimentul va fi unul grandios, mai ales că cei doi și-au dorit extrem de mult să aibă un copil. Așadar, nici Vlăduța și nici soțul ei nu s-au uitat la bani atunci când a venit vorba de creștinarea micuțului Iair.

Vlăduța a născut pe data de 6 august, prin cezariană, cu două zile mai devreme decât termenul stabilit. Cu toate că a vrut să nască natural, acest lucru nu a fost posibil.

„Ea se descurcă foarte bine. Ei doi se descurcă foarte bine. Și-au dorit mult acest copil. Știau ce-i așteaptă. Eu chiar o apreciez, pentru că știu ce înseamnă viața asta de artist, în care lucrurile nu sunt foarte organizate și ești plecat. Când apare un copil, este și mai greu, dar ei se descurcă bine”, a spus Olguța Berbec pentru cei de la fanatik.ro.

Iair va avea parte de un botez de zile mari

Iair va avea trei perechi de nași și mulți artiști care vor cânta la petrecerea organizată cu ocazia creștinării sale. De asemenea, Olguța Berbec susține că, pentru Vlăduța și pentru Adi Rus, cea mai importantă persoană este Iair.

Vlăduța își ține fanii cu sufletul la gură în ceea ce privește ținutele pe care le va avea la botez, deoarece, deși a vrut să le arate fanilor cum vor arăta rochiile, a decis să le prezinte la marele eveniment.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies