Home Stiri mondene Vlăduța Lupău, la doar un pas de o nouă realizare importantă

Vlăduța Lupău, la doar un pas de o nouă realizare importantă

de Clara
  • Vlăduța Lupău își vede un alt vis cum se îndeplinește.
  • De ceva timp, artista a început să construiască locuința visurilor sale.
  • Vlăduța susținea că își dorește să se mute înainte ca cel mic să apară pe lume, dar se pare că această dorință va trebui să mai aștepte puțin timp.

După ce a devenit mamă în urma a două sarcini pierdute, Vlăduța Lupău își vede un alt vis cum se îndeplinește. Artista și soțul ei, Adi Rus, și-au dorit de ceva vreme să se mute, motiv pentru care au început să pună în aplicare această dorință.

De ceva timp, artista a început să construiască locuința visurilor sale care, din fericire, este aproape gata. În urmă cu doar câteva săptămâni, Vlăduța susținea că își dorește să se mute înainte ca cel mic să apară pe lume, dar se pare că această dorință va trebui să mai aștepte puțin timp.

Pregătirile sunt în toi și nu pare să mai fie foarte mult timp până când aceasta va reuși să se mute în noua locuință cu Iair, fiul ei, și cu soțul său.

Vlăduța Lupău a născut la începutul lunii

La începutul acestei luni, Vlăduța Lupău a născut cu două zile înainte de termen. Aceasta a născut prin cezariană, deși ea își dorea ca nașterea să aibă loc natural. Totul s-a întâmplat la scurt timp după miezul nopții.

Vestea cea mare a fost dată chiar de către soțul ei, prin intermediul unei imagini pe care a postat-o în mediul online. Amândoi sunt extrem de fericiți, deoarece Vlăduța are anumite probleme de sănătate din cauza cărora a pierdut două sarcini.

Artista îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru copilul pe care îl are

Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume, minunea mea! ❤️Continui scrisoarea către tine… Știi că ți-am zis că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu, iar El îți va da totul… ei bine, cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta, puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că, dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate, iar, dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli, însă, întoteauna, să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci, întoteauna, să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!, a scris Vlăduța.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies