Home Stiri mondene Vlăduța Lupău, primele declarații despre numele fiului său

Vlăduța Lupău, primele declarații despre numele fiului său

de Clara

Vlăduța Lupău mai are puțin și va aduce pe lume primul ei copil. În culmea fericirii, aceasta a vorbit despre numele pe care fiul ei îl va purta, dar și despre pregătirile făcute pentru camera copilului, de dinainte ca aceasta să rămână gravidă.

Mai mult decât atât solista a vorbit și despre momentul în care și-a anunțat soțul că vor fi părinți, mai ales că Vlăduța a pierdut două sarcini în încercarea de a fi mamă.

„Ne-am gândit la un nume încă din primele zile. Și-a ales singur numele… O să vă spun povestea numelui când vine pe lume. (râde)

Camera bebelușului a fost făcută de către designerul nostru, atunci când am început să construim casa, anul trecut. Pe vremea aia, nu era… și o făcuserăm verde și am zis o lăsăm așa, apoi vedem, când va fi, dacă va fi, ce va fi… ce schimbăm. Ei bine, am modificat din verde în albastru… Tipic. Însă, n-am mai făcut o randare finală, urmează în următoarele luni.

Lucruri m-am abținut și nu am cumpărat, însă soacra mea, pe furiș, a mai cumpărat câte ceva. Am prins-o cu un dulap plin (râde)”, a spus artista pentru viva.ro.

Vlăduța Lupău a spus cum i-a dat vestea cea mare iubitului său

„Momentul acesta fain a fost când eram într-un vârf de munte și filmam un cântec de Crăciun… Am aflat prin primirea unui rezultat la o analiză. Nu m-a luat pe neprevăzute, deoarece noi tot încercam… așa că așteptam cu nerăbdare această veste.

Sigur, imediat i-am trimis analiza lui Adi care s-a bucurat enorm și replica lui a fost: «În momentul ăsta, urci în mașină și vii acasă! Nu mai stai nicio clipă în frig». Cum vă ziceam, filmam un cântec de Crăciun, logic, în ditamai zăpada și frigul”, a mai declarat Vlăduța Lupău.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies