Home Stiri mondene Vrei să știi cum va fi vremea la nunta ta? Alege una dintre imagini și află!

Vrei să știi cum va fi vremea la nunta ta? Alege una dintre imagini și află!

de Andreea M

Este sezonul nunților și, dacă urmează și a ta să aibă loc în curând, sigur speri ca vremea să fie de partea ta. Nu vrei ca ploaia sau soarele arzător să îți strice planurile, dar noi te putem ajuta să afli cum va fi vremea în cea mai importantă zi din viața ta. Așadar, tot ce trebuie să faci este să alegi una dintre imagini.

Dacă ai ales prima imagine, vremea va fi de partea ta în ziua nunții. Niciun fenomen meteorologic extrem nu îți va da planurile peste cap, deoarece temperaturile vor fi perfecte pentru ca nicio stare de disconfort să nu își facă apariția, iar toate vor merge conform planului.

Dacă ai ales a doua imagine, în ziua cea mare, va ploua. Cu toate acestea, nu trebuie să te superi, deoarece cu toții știm că ploaia înseamnă bogăție. Vei avea parte de o căsnicie frumoasă, liniștită, plină de evenimente frumoase, toate deoarece în ziua cea mare va ploua.

Dacă a treia imagine este cea pe care ai ales-o, vei avea parte de o zi complicată. Vremea nu va fi deloc de partea ta, deoarece va fi foarte „indecisă”. Acum va fi foarte cald, acum va începe să plouă sau să bată vântul. Cu toate acestea, până la urmă, fenomenele meteorologice extreme se vor domoli și vă veți putea distra pe cinste la fericitul eveniment…

Dacă ai ales a patra imagine, nu vor fi foarte mari șanse ca ploaia să îți strice planurile, dar sunt șanse foarte mari ca frigul să o facă. Temperaturile vor fi mici și vor da naștere unui disconfort foarte mare. Este foarte posibil ca planurile tale să fie date peste cap și trebuie să te gândești la fiecare amănunt, pentru ca vremea să nu strice cheful de petrecere atât al tău, cât și al invitaților.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..