Home Stiri mondene Vulpiţa revine. Iată primele imagini!

Vulpiţa revine. Iată primele imagini!

de Clara

Vulpiţa revine în mediul online după o pauză de câteva zile. Mirela Vaida a anunțat plecarea celor doi soţi din Bucureşti şi, de atunci, nu a mai apărut nimic nici pe rețelele sociale. Cu toate acestea, iată că pe contul Veronicăi a apărut prima poză de când s-a întors la Blăgeşti.

Nimeni nu se aştepta ca Veronica şi Viorel să se întoarcă acasă prea curând. Deşi apăreau pe micile ecrane de opt luni, oamenii încă erau foarte curioşi şi le urmăreau fiecare pas. Celebritatea lor a fost întreruptă chiar de mama lui Viorel, care i-a luat acasă pe cei doi soţi pentru a avea grijă de copilul lor.

Ajunsă acasă, Vulpiţa a încărcat o poză cu fetiţa sa, pe contul ei de Instagram. Din acel moment, internauţii s-au împărţit în două tabere: unii care i-au urat doar de bine şi alţii care au acuzat-o, spunând că nu este o mamă bună. „Bună ziua, Veronica! De ce nu-i arăți și față să o vedem? Oricum, seamănă cu tine ❤️👏👏👏”/ „Mi-e dor de voi la TV”/ „Ia fata cu tine la București și gata! Nu ai ce face toată viața acolo. Vero, e păcat de tinerețea ta! Ai grijă de tine! 🥺❤️❤️❤️❤️”, sunt câteva dintre comentariile primite.

În urmă cu ceva timp, mai multe imagini compromițătoare cu Veronica au apărut în mediul online, iar Mirela Vaida i-a luat apărarea imediat: „Din punctul meu de vedere, dacă ești bărbat nu faci așa ceva. Cu asta te lauzi? Dai filmulețe prin ziare ca să o faci de rușine pe fata asta? Acum apar toți bărbații, niște mameluci, care se folosesc de imaginea fetei ca să fie și ei cineva la ei în sat. Nu se face așa ceva. Ți-ai bătut joc de fata asta și acum trimiți peste tot în presă. De ce? Este jenant. Ai acum mai multe femei la poartă? Este o situație foarte inconfortabilă pentru mine, mai ales să-l văd pe Viorel așa”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies