Home Stiri mondene What’s Up și-a agresat fizic iubita. Ce pedeapsă riscă artistul

What’s Up și-a agresat fizic iubita. Ce pedeapsă riscă artistul

de negriuelena

What’s Up este implicat într-un scandal imens, după ce în seara zilei de luni, 9 decembrie, și-ar fi bătut actuala iubită, pe Alice Badea.

Iubita sa a sunat la 112 după ce artistul a agresat-o fizic, iar acesta ar fi fost agresiv și cu polițiștii care s-au deplasat la apartamentul lui Alice Badea.

Cântărețul și iubita sa ar fi avut un conflict violent în apartamentul femeii, iar la venirea oamenilor legii, What’s Up a fost recalcitrant.

Cântărețul a fost imobilizat și dus la secția de poliție, dar nu a încetat, ci s-a comportat în continuare agresiv și acolo.

What’s Up a fost acuzat de agresiune și ultraj, iar în urma acestor acuzații artistul riscă să facă între trei luni și patru ani de închisoare, dar deocamdată se fac cercetări pentru a se stabili circumstanțele exacte.

„La data de 09 decembrie a.c., în jurul orelor 18:30, secția 17 Poliție a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează.

Ajunși la adresa apelantei din sectorul 5, polițiștii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant.

Persoana în cauză a fost imobilizată și condusă la Secția 17 Poliție. La sediul secției persoana a adus injurii polițiștilor și a manifestat un comportament agresiv.

La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.

Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au declarat reprezentanți ai Poliției după ce What’s Up a fost dus la Secția 17 de Poliție…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies