Home Stiri mondene William le interzice lui Meghan și lui Harry să își boteze fiica în Anglia?

William le interzice lui Meghan și lui Harry să își boteze fiica în Anglia?

de Clara

Meghan Markle și Prințul Harry au întâmpinat cel de-al doilea copil al lor la începutul acestei veri. Actrița a adus pe lume o fată perfect sănătoasă, pe care au decis să o numească Lilibet Diana, purtând atât numele Prințesei Diana, cât și pe cel al străbunicii ei.

Cum venirea pe lume a micuței s-a produs în urmă cu nici șase luni, aceasta urmează să fie botezată. De-a lungul ultimelor săptămâni, s-a tot speculat faptul că Harry și Meghan și-ar fi dorit ca fata lor să fie botezată în Marea Britanie, la Castelul Windsor, un loc de suflet pentru membrii Familiei Regale.

La Castelul Windsor, Meghan și Harry și-au unit destinele, și-au botezat primul copil, pe Archie, și se pare că și-ar fi dorit ca și fata lor să fie creștinată acolo.

Cu toate acestea, conform celor de la playtech.ro, presa internațională susține că prințul William nu i-ar lăsa pe Ducii de Sussex să își boteze fiica în Anglia. Cu toate că motivul nu a fost divulgat, la mijloc pare să fie relația precară dintre cei doi frați, înrăutățită de declarațiile făcute de Meghan și de Harry în luna martie, pentru Oprah Winfrey.

Mai mult decât atât, dacă în ceea ce privește creștinarea micuței lor, lucrurile nu par să stea foarte bine, se pare că proiectele lui Meghan merg excelent. Cu ocazia aniversării sale de 40 de ani, Ducesa urmează să lanseze un proiect ambițios.

„A 40-a aniversare a lui Meghan va fi începutul unui deceniu imens pentru ea – va fi începutul construirii imperiului ei de afaceri. În termen de cinci ani, o văd pe Meghan ca fiind una dintre cele mai importante și mai solicitate persoane de la Hollywood. Va avea o serie de premii internaționale pentru film, munca umanitară și poate chiar un Emmy sau Oscar.

Amintiți-vă, cum îi văd britanicii nu este la fel cum îi văd americanii. Sunt doi dintre cei mai solicitați oameni din comunitatea de la Hollywood. Au construit un cerc strâns de prieteni și o echipă substanțială cu care vor lucra să-i ajute să realizeze ceea ce și-au propus. Nu există nicio limită!”, a spus profesorul Jonathan Shalit, conform playtech.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies