Home Stiri mondene „XNS” va fi scoasă din grila de programe. Dan Capatos a făcut anunțul

„XNS” va fi scoasă din grila de programe. Dan Capatos a făcut anunțul

de Clara

Antena 1 face mai multe schimbări în grila de programe, iar XNS este vizată și ea. Emisiunea va fi scoasă din grilă în zilele de joi, Capatos fiind cel care a făcut marele anunț.

Luni seara, în cadrul emisiunii, prezentatorul a anunțat că emisiunea lui nu va fi difuzată și joia, așa cum s-a întâmplat până acum. Antena 1 a decis să difuzeze altceva în intervalul orar respectiv, iar Capatos nu s-a arătat a fi prea deranjat de acest eveniment.

În luna februarie, emisiunea a mai fost modificată. Prin urmare, emisiunea a început să fie difuzată de la ora 00:30 miercuri și joi, în timp ce, luni și marți, programul rămăsese același. „Vreau să vă spun acum, serios vorbind, pentru că multă lume mă întreabă de ce emisiunea noastră se difuzează aşa târziu. Nu am avut niciodată pretenția să fiu în prime time, nu îmi doresc. Îmi şade bine aici, unde suntem. Aşadar, vor fi şi zile când vom începe la 00:30, pentru cei care ne întreabă pe toate canalele de comunicații. Dacă rezistăm noi, probabil rezistați şi dumneavoastră”, a spus acesta.

„Eu, de la patru ani, n-am vrut să mă mai fac nimic. Dar prima dată am zis că vreau să mă fac «tata pop», ca bunicul. După aia, mergeam cu mama prin oraş, era epoca de împliniri măreţe ale lui Ceaușescu şi vedeam macaralele. Atunci voiam să mă fac «macaragist». Peste încă vreun an, începusem să înţeleg ce făcea maică-mea – asistentă medicală la Reanimare la Spitalul Județean de la Ploieşti. Începusem să mai merg pe la ea, când se ducea tata să o ia de la serviciu, mai intram prin secţii şi-i vedeam pe toţi loviţii de soartă, călcaţii de tren, spânzuraţii… Atunci am vrut să mă fac doctor chirurg”…

 

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies