Home Stiri mondene Zanni a vorbit despre suferința din dragoste

Zanni a vorbit despre suferința din dragoste

de Buinoschi Andreea

Zanni a fost invitat în platoul unei emisiuni de televiziune și a vorbit despre fata pe care a iubit-o cel mai mult până acum, spunând că, din nefericire, sentimentul nu a fost reciproc.

„Am fost odată îndrăgostit de o fată. Nu a fost reciproc, ne-am văzut o zi, două, ne-am sărutat. Nu există filme să exprime ce simțeam pentru fata aia. Și ea se vedea cu alți băieți, eu sufeream. Trei ani am suferit după ea. Și-a bătut joc de mine și aia a fost prima și ultima dată.

Eu aș vrea să îmi găsesc o fată, să mă simt bine cu ea, să nu simt că sunt în plus sau că ea e în plus. Nu sunt în căutare, că nu asta e prioritatea mea, dar, dacă ar fi să o găsesc, nu aș avea nimic împotrivă. În viitor, mă văd la casa mea, cu copii.

Deocamdată, vreau să îmi găsesc un apartament, să continui cu ce fac acum, să fiu un exemplu bun. Cine mă judecă că mai deraiez, scuză-mă pe mine. Încerc să fiu înțelept, să nu mă judec pe mine. Se mai întâmplă. Asta îmi doresc, să fiu cât mai corect, cât mai înțelept, să îi iubesc pe cei din jurul meu. Nu știu ce o să fac în viitor, ce o să se ivească”, a spus Zanni în cadrul unei emisiuni televizate.

„Eu am suferit mult când a plecat Ana, mulţi m-au întrebat de ce nu stau cu ea. O să vă spun acum totul, nu vreau să fiu răutăcios, nu vreau să o pun pe ea într-o lumină proastă! Nu am fost niciodată îndrăgostit de Ana, m-am împrietenit cu ea, e blândă, aveam nevoie de oameni care să îmi ofere afecţiune. Ne potriveam ca prieteni. Apoi am intrat în competiție”, a spus acesta la Teo Show…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies