Home Stiri mondene Zanni nu se poate întoarce la „Survivor” din cauza problemelor de sănătate: „Am venit cu niște bacterii de acolo”

Zanni nu se poate întoarce la „Survivor” din cauza problemelor de sănătate: „Am venit cu niște bacterii de acolo”

de Clara

Zanni este câștigătorul celui mai recent sezon Survivor. Acesta se numără printre puținii norocoși care nu au suferit leziuni serioase în cadrul competiției. Cu toate acestea, întrebat dacă ar mai participa, acesta a spus că totul depinde de sănătatea sa.

„Dacă aș primi motive să mă duc, da. Dar doar cu motive bine întemeiate. Financiare, evident. Nu stau prea bine cu sănătatea. Încă, fac recuperare la picior, am venit cu niște bacterii de acolo, din Dominicană, cu care mă lupt. Mi-am plătit toate medicamentațiile, controalele, mi-am plătit tot”, a spus Zanni pentru cei de la ciao.ro.

În urmă cu ceva timp, Zanni a negat orice posibilitate de a avea o relație cu Ana Porgras, deși toată lumea se aștepta să îi vadă împreună.

„I-am spus Anei că ne înțelegem atât de bine, încât lumea ar putea să creadă că suntem împreună. Nu am vrut să evit acest lucru, pentru că doream să le arăt femeilor câtă nevoie am de acest lucru. Voiam să îi arăt Anei cât de mult o apreciez, voiam să vadă oamenii că sunt sensibil, că am nevoie de afecțiune.

La Ana mi-au plăcut blândețea, calmul ei. Nu aș fi vrut să devenim romantici, nu sunt genul să mint. Pur și simplu, ne înțelegeam atât de bine…

Nu e greșit să iubești pe cineva, dar nu simțeam acest lucru. I-am oferit afecțiunea de care avea nevoie, am vrut să știe că sunt lângă ea, dar a fost o limită, nu i-am dat de înțeles altceva, nu am dorit să o supăr. Am păstrat mereu distanța profesională, știam amândoi că nu este nimic între noi…

Ne putem vedea, saluta, ceea ce aș face cu oricine din competiția asta, dar ceva serios între noi doi nu va fi niciodată. Nici nu aș putea să fiu cu ea ca înainte”, a spus Zanni pentru viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies