Home Stiri mondene Zanni, primele declarații după ce a câștigat trofeul „Survivor”

Zanni, primele declarații după ce a câștigat trofeul „Survivor”

de Buinoschi Andreea

Zanni este marele câștigător al celui mai recent sezon Survivor. Acesta a oferit câteva declarații despre experiența aceasta și nu a uitat să îl menționeze pe Alex Velea, cel care, în urmă cu doar câteva zile, și-a arătat susținerea pe care i-o poartă.

„Înainte să plec de acasă, mi s-a spus de multe ori că o să câștig, dar niciodată nu zic «Mulțumesc!» când cineva îmi zice ceva de bine.

Aveam încredere în mine, dar nu știam dacă o să fac față. Îmi place să răspund exact așa cum se întâmplă. Pe zi ce trecea, aveam din ce în ce mai multă încredere în mine. Am avut și gramul acela de noroc. Mi s-au deschis anumite porți exact la momentul potrivit. Am avut un kilogram de noroc.

Ce este drept este că, la «Survivor», am vorbit de parcă le-am știut pe toate, dar nu știu cum va fi acasă. Sunt rupt de realitate. Am uitat cum arată toată lumea. D-abia aștept să îl aud pe Alex Velea cum se bucură.

Sunt un băiat sensibil, dar nu sunt un băiat ipocrit. În momentul în care mi s-a spus numele, mă așteptam, dar nu pentru că cred eu că sunt bun. Oamenii de acasă m-au făcut să simt asta și mi-au dat încrederea asta. Nu am crezut că voi câștiga pentru că sunt de neoprit, dar oamenii mi-au dat încrederea aia, de aceea am putut să fiu mai fericit. Mi-au transmis asta prin voturile lor”, a spus Zanni pentru cei de la Ștafeta mixtă.

„Orice s-ar întâmpla, el este câștigător pentru noi. Dar el merită cu adevărat să fie «Survivor». A luat puncte, a făcut gesturi nobile, a empatizat cu colegii atunci când a trebuit. (…) Cred că ar fi marea dezamăgire a României dacă Zanni nu va câștiga. A făcut tot ce era de făcut, a arătat tot ce era de arătat.

Eu cred că vectorul care îl conduce, dorința de a câștiga este aceea de a avea o casă, pentru că a trăit fără un acoperiș deasupra capului si cu banii strânși acolo ar putea să își ia o casă. Nu vreau să îl victimizez, dar e purul adevăr”, a spus Alex Velea, conform viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies