Home Compatibilitate zodii Zile grele pentru 4 zodii săptămâna următoare

Zile grele pentru 4 zodii săptămâna următoare

de Clair
Zile grele pentru 4 zodii saptamana urmatoare

Săptămâna următoare va fi una destul de grea pentru nativii zodiacului însă recomandarea specialiștilor astrologi este să nu vă descurajați și, cel mai important, să nu renunțați de la primul hop, deoarece, cu siguranță, vor veni și zile mai bune. Iată cum vor sta lucrurile, așadar, pentru fiecare nativ în parte!

Berbec

În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, în săptămâna următoare vor afla că o decizie pe care au luat-o se poate să nu fi fost chiar cea mai inspirată și încep să apară tot felul de repercusiuni. Așadar, veți avea în vedere să rezolvați și să corectați o multitudine de lucruri.

Taur

Nativii Taur vor fi foarte neînțeleși în săptămâna următoare. Cumva, ori ei nu se vor exprima prea bine, ori ceilalți nu vor căuta să îi înțeleagă, iar din asta derivă mai multe situații polemice care se pot solda și cu pierderea unor prieteni.

Gemeni

Posesorii semnului zodiacal al Gemenilor au o săptămână mai grea pe planul sentimental. Apar tot felul de neînțelegeri între dumneavoastră și partenerul sentimental, situații destul de inedite însă care pot fi rezolvate cu ușurință prin comunicare.

Rac

Persoanele din zodia Rac încep o nouă etapă: o locuință nouă, un job nou sau cunosc o persoană nouă. Firește că așteptările lor sunt altele și realitatea, diferită, iar asta conduce lucrurile într-o direcție neobișnuită și pe care le va fi greu să o urmeze.

Leu

Nativii Leu sunt nonconformiști și, cumva, un episod de vanitate este cel care le va pune bețe în roate. Se confruntă cu situații dificile despre care nu știu mare lucru însă nu vor nici în ruptul capului să accepte ajutor și le va fi destul de grue să iasă la liman.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, săptămâna ce urmează va fi una destul de grea sub aspect financiar. Banii vă vor ajunge însă veți avea foarte multe cheltuieli, iar din cam tot ce ați agonisit luna aceasta nu prea veți mai rămâne cu mare lucru.

Balanță

Zilele grele sunt la ele acasă în ceea ce îi privește pe nativii Balanță. În decursul săptămânii viitoare vor avea un număr record de sarcini pe care le au de îndeplinit într-un timp și așa destul de scurt, iar din această cauză vor fi mai mereu frânți la sfârșitul zilei.

Scorpion

Pentru persoanele din zodia Scorpion, urmează o întreagă perioadă dificilă. Aceștia vor pierde un prieten drag sau chiar ei, într-un moment de orgoliu, vor alege să renunțe la grupul de prieteni pe care îl au și vor sta separați, fiindu-le și foarte greu cu această schimbare.

Săgetător

Este o săptămână grea și pentru nativii Săgetător, deoarece afacerile nu le vor merge chiar atât de bine însă nu se pot opri, iar atunci vor fi nevoiți să dea, mai mult decât oricând, din coate pentru a se păstra pe linia de plutire.

Capricorn

În săptămâna care urmează, nativii Capricorn vor fi, cumva, pe dos și vor simți că nimic din ceea ce se întâmplă în jurul lor nu îi mulțumește. Relațiile cu apropiații pot fi afectate de exigențele acestora, astfel că este mai bine să evitați din start discuțiile în contradictoriu cu ei.

Vărsător

Zile grele vin pentru nativii Vărsător pe planul profesional. Ritmul pe care îl au la muncă este unul destul de lent, iar, cumva, asta se va simți în momentul în care vor realiza bilanțul de pe urma căruia primesc salariul…

Pești

Posesorii semnului zodiacal al Peștilor au o săptămână mai grea din cauza faptului că au foarte multe de făcut și, chiar și dacă ar dori să primească ajutor, nu au de la cine și trebuie să se descurce pe cont propriu.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..