Home Compatibilitate zodii Zodiacul chinezesc în luna Iulie

Zodiacul chinezesc în luna Iulie

de Clair
Zodiacul chinezesc in luna Iulie

Zodiacul chinezesc aduce multe surprize plăcute nativilor în luna lui Cuptor. Va fi o lună productivă și care le va îndeplini dorințele nativilor.

Dragon

Vor avea parte de o lună plină de vești bune. Acestea nu vor întârzia să apară, ba chiar își vor face apariția încă din primele zile.

Unii nativi își vor găsi locul de muncă la care tot visau de atâta vreme, în timp ce alți nativi vor reuși să obțină ceea ce își doreau.

Șarpe

Sectorul sentimental va fi în centrul atenției în luna aceasta. Vor reuși să capete mai mult curaj și să ia deciziile corecte.

Vor renunța la persoanele toxice și vor avea șanse foarte mari de a-și găsi dragostea adevărată. Din punct de vedere sentimental, luna iulie poate fi decisivă pentru mulți dintre ei.

Mistreț

Vor fi foarte irascibili luna aceasta și vor avea conflicte cu foarte multe persoane. Atunci când lucrurile nu vor avea finalul pe care îl doreau, nu vor reacționa prea frumos și își vor vărsa nervii pe persoanele din jur.

Luna iulie nu va fi cea mai bună lună a lor.

Bivol

Bivolilor le va bate norocul la ușă, deoarece vor reuși să își găsească alesul inimii. După lungi căutări și după grele încercări, soarele va ieși și pe strada Bivolilor.

Își vor croi drum prin viață alături de persoana potrivită și vor reuși să atingă fericirea maximă.

Cal

Luna iulie, pentru acești nativi, va fi plină de lecții importante. Viața îi va pune la încercare și îi va supune mai multor teste de pe urma cărora vor învăța lucruri importante.

Dacă vor ține cont de lecțiile învățate, viața lor va fi mult mai ușoară.

Câine

Va fi o lună plină de surprize pentru ei, deoarece vor fi puși în fața unor adevăruri care le-au fost ascunse până acum.

Vor trebui să facă față acestor schimbări care vor avea loc în viața lor și să ia decizii importante, bazându-se pe ceea ce vor afla.

Maimuță

Va fi o lună plină de schimbări, de revelații și de înfruntări de situații. Vor avea oportunitatea de a schimba anumite aspecte din viața lor, iar nativii care au avut o perioadă dificilă o pot lua de la capăt.

Vor vedea lucrurile cu alți ochi.

Cocoș

Vor reuși să își îndeplinească visurile și vor ajunge exact acolo unde și-au dorit. Vor avea mult succes luna aceasta și pare că norocul va fi de partea lor.

Vor reuși să dea lovitura în legătură cu tot ceea vor să facă.

Iepure

Vor reuși să pună capăt tuturor neînțelegerilor pe care le aveau până acum cu anumite persoane. De asemenea, vor reuși să pună capăt tuturor suspiciunilor care le-au dat târcoale atât timp.

Vor afla adevărul, iar apele se vor liniști.

Tigru

Vor reuși să se facă auziți. Vor căpăta curajul de care au nevoie și vor reuși să se impună mult mai mult în fața celorlalți.

Curajul lor îi va uimi și pe cei din jur, acesta fiind și motivul pentru care mulți dintre cei care îi vor vedea le vor urma exemplul.

Oaie

Vor avea o lună destul de complicată, împărțită în două. Prima jumătate nu va fi prea bună pentru ei, deoarece vor avea parte doar de energii negative.

A doua jumătate însă va aduce fericire în viața nativilor, iar lucrurile se vor îmbunătăți.

Șobolan

Cea mai mare parte a lunii va fi extrem de solicitantă pentru ei. Vor trebui să alerge după fel și fel de lucruri, de hârtii, vor fi tensionați și stresați…

Abia în ultimele zile ale lunii lucrurile par să se mai liniștească și pentru aceștia.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..