Home Compatibilitate zodii Zodii care vor sa fie îmbrățișate vs. Zodii care nu suportă îmbrățișările

Zodii care vor sa fie îmbrățișate vs. Zodii care nu suportă îmbrățișările

de Arseni Ana

Îmbrățișăm pe alții atunci când suntem fericiți, triști, încărcați emoțional sau pur și simplu avem nevoie de afecțiune. Îmbrățișatul se pare că este cel mai plăcut mod de a-ți exprima afecțiunea sinceră față de cei apropiați și s-a demonstrat că ne face mult mai fericiți, împliniți și sănătoși. Oamenii de știință au demonstrat că atunci când îmbrățișăm pe cineva sau suntem îmbrățișați, stresul din corpul nostru dispare pentru câteva secunde, mai exact, atât cât durează îmbrățișarea!

Cu toate acestea, există persoane care nu suportă îmbrățișările și sunt mult mai retrase atunci când vine vorba de exteriorizarea sentimentelor. Aceste caracteristici le putem asocia cu fiecare semn zodiacal.

Iată care sunt zodiile care adoră îmbrățișările și zodiile care nu le suportă!

Berbec

Berbecul este una dintre acele zodii care preferă o strângere de mână în locul unei îmbrățișări. Este adeseori rece, dur, și își exprimă sentimentele sincere în alte moduri.

Taur

Taurii sunt undeva la mijloc, o parte dintre ei adoră îmbrățișările, iar cealaltă este puțin mai rezervată. Pentru Tauri totul ține de persoanele cu care aleg să-și împărtășească aceste gesturi intime.

Gemeni

Gemenii cu siguranță adoră îmbrățișările. Sunt printre primele semne zodiacale care oferă afecțiune aproape oricui: începând de la animale, copii, prieteni, familie, chiar necunoscuți. Sunt extrem de prietenoși, iar îmbrățișările Gemenilor vin ca un lucru natural în exprimarea gesturilor de afecțiune.

Rac

Racii sunt sensibili și foarte sentimentali. Atunci când iubesc pe cineva, cel mai des gest de iubire folosit este îmbrățișarea. Sunt afectuoși și tandri, iar atunci când au sentimente, le exprimă într-un mod cât mai pur și inocent.

Leu

Leii adoră să fie mai degrabă îmbrățișați, decât să ofere îmbrățișări. Preferă să fie ei cei care sunt mereu înconjurați de gesturi afective și nu dăruiesc prea ușor îmbrățișări celor din jur.

Fecioară

Fecioarele sunt sincere; cu toate că sunt adeseori exigente, ele iubesc îmbrățișările. Sunt deschise și se atașează rapid de cineva care, în viziunea lor, este perfect. Astfel, gesturile de iubire și afecțiune vin foarte natural din partea Fecioarelor.

Balanță

Balanțele sunt mai sceptice în ceea ce privește îmbrățișatul. Ele preferă să fie mai retrase și doar atunci când simt ceva puternic pentru o anumită persoană, aleg să se exteriorizeze.

Scorpion

Scorpionii sunt extrem de lipicioși și oferă foarte ușor o îmbrățișare. Le place să socializeze, să învețe lucruri noi și să lege relații sincere de prietenie sau chiar de iubire.

Săgetător

Săgetătorii sunt mai reci și mai greu de atras în această artă a îmbrățișărilor. Ei preferă intimitatea, nu se exteriorizează atât de ușor și sunt atenți atunci când trebuie să își exprime sentimentele.

Capricorn

Capricornii vor rămâne la fel de focalizați pe muncă și nu vor găsi niciodată timp pentru afecțiune. Iar atunci când vine vorba de îmbrățișări, aceștia trec rapid la lucruri mai serioase, mai profesionale.

Vărsător

Vărsătorii vor fi mereu veseli și vor adora întotdeauna să ofere îmbrățișări. Sunt lipicioși, prietenoși și pot oferi îmbrățișări oricui. Sunt gata să te asculte mereu, să îți ofere sfaturi și afecțiune cu sinceritate…

Pești

Peștii sunt mai rezervați, aleg să ofere îmbrățișări doar persoanelor foarte apropiate, rudelor, familiei însă în nici un caz nu își vor îmbrățișa foarte ușor prietenii sau cunoscuții.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..