Home Compatibilitate zodii Zodiile care își ascund sentimentele, chiar dacă iubesc: Este extrem de greu să afli de la un nativ Rac ce simte

Zodiile care își ascund sentimentele, chiar dacă iubesc: Este extrem de greu să afli de la un nativ Rac ce simte

de Arseni Ana
Zodiile care isi ascund sentimentele chiar daca iubesc

Cu siguranță experimentăm cu toții sentimentul de iubire și ne bucurăm de fiecare fluturaș din stomac în clipa în care o persoană ne atrage atenția.

Se spune că în momentul în care te îndrăgostești există o tendință care se manifestă în mod natural de a exterioriza acele emoții care te fac să radiezi. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca atunci când noi ne expunem fericirea, cineva să dorească ne-o strice, putând fi chiar persoana de care suntem îndrăgostiți. Tocmai din acest motiv, unele persoane doresc să se protejeze de durere și suferință, motiv pentru care aleg să își ascundă unele dintre cele mai frumoase emoții, din dorința de a le păstra frumusețea nealterată.

Citind în continuare puteți afla care sunt nativii celor șase zodii care, în ciuda faptului că iubesc, preferă să își ascundă sentimentele.

Berbec. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, aceștia sunt, după cum bine știți, dacă aveți în jurul dumneavoastră cunoscuți născuți în această zodie, persoane extrem de orgolioase și mândre. Nativii Berbec iubesc cu pasiune și sunt sinceri însă, cu toate acestea, consideră expunerea sentimentelor un act de slăbiciune care le-ar putea diminua în ochii celor din jur credibilitatea și personalitatea puternică.

Rac. Este extrem de greu să afli de la un nativ Rac ce simte, deoarece acesta este un iubitor declarat al secretelor. Această dorință a nativilor Rac de a păstra sub pecetea tăcerii emoțiile pe care le simt vine din teama de a nu fi judecați pentru modul în care iubesc. Acești nativi împărătesc cu mare greutate sentimentele pe care le trăiesc, chiar și persoanei de care sunt îndrăgostiți.

Leu. Și în cazul nativilor Leu situația este, în mare parte, asemănătoare cu cea a nativilor Berbec. Firi intelectuale și raționale peste măsură, nativii Leu sunt de părere că sentimentele și expunerea lor le pot diminua rațiunea și îi pot abate din parcursul lor evolutiv. Deși sunt persoane ce își doresc să experimenteze dragostea, fiind plăcerea lor nevinovată, vor încerca să aibă relații raționale și nenaturale în ceea ce privește comportamentul.

Săgetător. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Săgetătorului sunt persoane care în interiorul lor trăiesc sentimente dintre cele mai intense. Cu toate că iubesc cu toată puterea lor, nativii Săgetător nu își arată sentimentele, pentru că nu știu cum să o facă astfel încât să fie mulțumitor pentru partenerii lor. Adesea, comportamentul nativilor Săgetător este considerat a fi indiferent însă este vorba doar despre o stângăcie în ceea ce privește expunerea emoțiilor.

Capricorn. Nativii Capricorn sunt persoane echilibrate și raționale atunci când vine vorba de sentimentele pe care le resimt și relația pe care o au. Deși iubesc foarte mult, nativii Capricorn se vor ține departe de ochii lumii, solicitând același lucru și din partea partenerilor lor. Dorința Capricornilor este aceea de a nu face paradă de sentimente, temându-se de privirile celorlalți care sunt judicioase și mereu pregătite să distrugă fericirea…

Pești. În ceea ce îi privește pe nativii Pești, nu mai este un secret faptul că acestea sunt persoane caracterizate prin definiție de discreție. Această discreție a nativilor Pești vine din dorința de a primi dovezi de încredere în schimbul afecțiunii lor. În acest sens, nativii Pești vor da frâu liber emoțiilor lor doar în clipa în care vor fi siguri în privința reciprocității sentimentelor persoanei de lângă ei.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..