Home Compatibilitate zodii Zodiile care nu te iartă dacă le trădezi: În capul acestei liste se află fără doar și poate nativii Berbec

Zodiile care nu te iartă dacă le trădezi: În capul acestei liste se află fără doar și poate nativii Berbec

de Clair
Zodii care nu te iarta daca le tradezi

Majoritatea persoanelor tratează încrederea și sinceritatea ca pe niște daruri neprețuite. Pe bună dreptate; însă, pe lângă faptul că sunt niște virtuți din ce în ce mai rar întâlnite, sunt și niște mărci social-morale care îi ajută să distingă oamenii de calitate și să-i atragă de partea lor.

În actualitate, este mare lucru să ai în preajma ta o persoană în mâinile căreia să-ți poți pune încrederea și pentru sinceritatea căreia să poți garanta. Din nefericire, la polul opus acestor persoane se află cele care nu prețuiesc absolut deloc valoarea acestor virtuți. Mai rău decât faptul că există astfel de persoane este doar faptul că se află printre noi mascați în apropiați, dar care cu prima ocazie ar fi capabili să sacrifice puritatea acestor lucruri. În cele ce urmează puteți vedea cele șase zodii care nu pot ierta sub nicio formă trădarea:

  1. În capul acestei liste se află fără doar și poate nativii Berbec, a căror ambiție de a deveni cea mai bună variantă a lor este întrecută doar de orgoliul acestora. Astfel, orgoliul este și cel care îi face să nu poată trece peste momentele în care încrederea le-a fost trădată. Persoanele care săvârșesc acte de trădare raportându-se la nativii Berbec sunt cele care trebuie să-și asume faptul că va fi ultima lor interacțiune cu Berbecul în cauză.
  2. În ceea ce privește nativii Taur, trebuie să știți că sunt persoane extrem de radicale emoțional. Din acest motiv, ori de câte ori le este trădată încrederea ori sunt puși în situații care îi defavorizează din partea persoanelor pe care aceștia le considerau apropiate, sunt dispuși să se comporte de parcă cei care le-au făcut rău nici nu au existat.
  3. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Leului sunt unele înțelepte și echilibrate prin excelență. Principiile de onoare ale acestei zodii invocă un comportament cel puțin asemănător. Pe aceeași linie, dezonorarea și, implicit, înșelarea așteptărilor lor impun schimbările drastice, ceea ce s-ar traduce prin faptul că trebuie să te gândești de două ori dacă merită să trădezi un nativ Leu, pentru că nu există cale de întoarcere.
  4. Fecioară. Nativii Fecioară au un simț nativ al calității oamenilor, astfel că o persoană ca aceștia este prietenul/a tău/ta doar după o analiză morală prealabilă. Acești nativi nu își pun orbește încrederea, iar când o fac, fii sigur că trădarea nu este și nu va fi nicicând o soluție sau nu va aduce nimic bun. Acest simț al calității este motivația din spatele incapacității lor de a ierta.
  5. Balanță. În cazul nativilor Balanță, lucrurile stau cu totul altfel. În zodia Balanță este o persoană cu un orgoliu nefondat pe alocuri, dar existent și extrem de proeminent în relațiile cu cei din jurul său. Din acest motiv, dacă înșeli încrederea unui nativ Balanță, o faci în chip asumat și conștient că din cauza acestui orgoliu nu vei mai putea face parte niciodată din viața acelei persoane…
  6. Persoanele care poartă semnul astral al Capricornilor sunt persoane a căror noblețe sufletească instrumentează relațiile cu persoanele din jur. În lumina acestei calități ale nativilor Capricorn trădarea este exact ceea ce produce o ruptură definitivă a unei relații de prietenie sau de alt fel cu acesta.
Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..