Home Compatibilitate zodii Zodiile care se despart în luna Februarie: Taur…

Zodiile care se despart în luna Februarie: Taur…

de Arseni Ana
Zodiile-care-se-despart-in-luna-Februarie

Luna februarie nu va fi chiar așa de bună pentru nativii din toate zodiile din punct de vedere sentimental. Deși ne apropriem cu pași repezi de Ziua Îndrăgostiților, nativii din câteva zodii vor urma să se confrunte cu câteva probleme în relație, ajungând chiar la despărțire.

Taurii, Capricornii și Fecioarele sunt nativii cei mai predispuși la despărțire în această lună. Motivele sunt diverse, fie că nu au mai acordat atât de mult timp relației sau că au ascultat părerile celor din jur, fie că, pur și simplu, nu mai au sentimente pentru partenerul de viață.

TAUR

Nativii din zodia Taur vor trece prin câteva momente neplăcute în luna februarie. Deși credeai că totul este numai lapte și miere în relația voastră, este posibil ca totul să ia o întorsătură neașteptată și să se producă o ruptură. Este posibil să se fi întâmplat acest lucru din cauza că ai ținut cont de sfaturile celorlați în ultima perioadă și nu ți-ai ascultat instinctul.

Partenerii voștri vor extrem de deranjați de acest lucru. Taurii sunt foarte afectuoși și renunță foarte greu la partenerul de viață, deci este posibil ca nu ei să ia decizia să se despartă. Le va fi foarte greu să treacă peste această perioadă, dar sunt destul de calmi și vor realiza că nu pot trage de o persoană doar pentru ca să se simtă ei confortabil. Nu pot fi atât de egoiști.

CAPRICORN

În ceea ce privește situația sentimentală, este una tragică în această lună pentru Capricorni. Aceștia fie sunt destul de impulsivi într-o relație, ceea ce fie le creează foarte multe probleme, fie iubesc foarte mult. Nu există cale de mijloc pentru ei. Se anunță certuri destul de serioase în cuplu, care se vor sfârși cu „Adio” din partea persoanei iubite.

Faptul că în ultima perioadă nu i-ai mai oferit atât de multă atenție partenerului și că nu i-ai mai fost alături creează ruptura dintre voi. Deși Capricornilor nu le place acest lucru, pe moment se vor simți demoralizați, dar în scurt timp își vor reveni și vor pleca în căutarea noii iubiri. Sentimentele tale se sting încetul cu încetul și nu te mai simți nici confortabil în prezența partenerului. Prietenii tăi te susțin indiferent de decizia pe care o vei lua.

FECIOARĂ

Pentru Fecioare, despărțirea este un lucru ce necesită foarte multă atenție. Trebuie ca totul să fie calculat, să fie analizată situația pe toate părțile și să se gândească de zece ori înainte de a face pasul cel mare. Deși pare că totul durează atât de mult să ia o decizie, aceștia, în momentul în care au zis „Adio”, se gândesc la ce vor urma să facă pentru a găsi pe altcineva.

Este cel mai probabil ca partenerul tău să fie nemulțumit pentru că nu ți-ai mai dedicat așa mult timp relației, iar asta a creat răceala dintre voi. Fecioarele se simt cumva la mijloc și nu sunt sigure exact dacă să plece sau să rămână încă o perioadă, deși sunt conștiente de faptul că nu mai au aceleași sentimente ca la început…

PEȘTI

Deși erau conștienți de acest lucru, nu voiau să accepte cu adevărat faptul că nu se află lângă persoana potrivită. Nu este o perioadă bună pentru nativii din această zodie în ceea ce privește partea sentimentală. Peștii nu și-au ales tocmai persoanele potrivite, cu care nu se înțelegeau foarte bine, dar totuși au sperat că vor reuși să ajungă la un punct comun. Relația lor se termină în luna februarie, iar Peștii se simt, în sfârșit, foarte bine, pentru că au luat decizia potrivită. Vor inița ei despărțirea, deși le va fi foarte greu.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..